V zakonu so se jima rodili štirje otroci. Foto: Reuters
V zakonu so se jima rodili štirje otroci. Foto: Reuters
Spellingova je prejšnji mesec objavila Instagram iz bolniške postelje. Foto: Instagram

"Zdi se, da med njima ni več nobene ljubezni," je povedal neki znanec za Us Weekly. "Ko se kamere ugasnejo, sta popolnoma hladna drug do drugega."

41-letna Spellingova in njen 47-letni soprog se sicer zadnja leta precej neuspešno trudita rešiti svoj zakon, v katerem so se jima rodili štirje otroci. Finančne težave so par prisilile v snemanje resničnostnega šova Tori & Dean, v katerem sta se pred kamerami spoprijela z vsem: od njenih zdravstvenih težav in pomanjkanjem spolnosti, do McDermottovih težav z alkoholizmom in njegovega lanskega skoka čez plot.

McDermott je nazadnje odkorakal s snemanja resničnostnega šova True Tori, ki se ga je Spellingova odločila posneti kot način konfrontacije s soprogom. McDermott je dejal, da je šov, v katerem se je njegova soproga soočila z njim zaradi varanja, preprosto preveč posegel v njegovo zasebnost. "Ne morem več početi tega," je povedal za Access Hollywood in razkril, da je na neki točki celo razmišljal o samomoru. "Ne morem vedno znova odpirati žile, razgaljati svoje duše ter deliti svojih čustev, misli in demonov s svetom. Ne gledam. Ne morem. Res je težko. Ne morem več."

Kljub njegovemu skoku čez plot pa je kar velik del javnosti stopil na stran McDermotta, saj menijo, da je bil resničnostni šov Torijin poskus javno ponižati svojega odtujenega soproga in ga pripraviti, da se priplazi nazaj.

Ona v bolnišnici, on doma
Vse napetosti so vrhunec dosegle prejšnji mesec, ko je morala nekdanja zvezdnica serije Beverly Hills zaradi bronhitisa v bolnišnico. "Dean je sicer bil v bolnišnici, a iz občutka dolžnosti bolj kot ljubezni, kar je bilo jasno tudi Tori. Zanjo je bilo to zelo depresivno," je še povedal neki neimenovani vir. "Z mislimi je bil drugje, medtem ko je ona ležala tam, on pa ni kazal nobene pozornosti do nje. Vsak izgovor mu je prav prišel, da je lahko zapustil bolnišnico, kjer se je zadrževal zgolj minimalno. Niti ene noči ni preživel z njo in Tori je morala spati sama, medtem ko je Dean užival doma."

Zakonca sta sicer svoj zakon skušala rešiti s številnimi pogovori, a, kot pravijo dobro obveščeni, prihodnost ni videti rožnata, saj se komaj še pogovarjata.

Pri vsem tem ne pomaga, da sta se tudi karieri obeh igralcev znašli na skoraj popolnoma mrtvi točki - McDermott je v zadnjih petih letih posnel pičli dve vlogi, Spellingova pa ne kaj dosti več, za nameček pa so že po prvi sezoni ukinili tudi njeno serijo Mystery Girls, v kateri je ponovno združila moči s soigralko iz Beverly Hillsa, Jennie Garth.