Aktualno
link
Evropska komisija bo v okviru iniciative Vision Zero, po kateri naj bi do leta 2050 število smrti v prometnih nesrečah približali ničli, v bližnji prihodnosti precej zvišala zahteve, ki jim bodo ...
Več novic
link
To je najnovejši električni BMW
12
18. maj 2018 ob 06:50 BMW je začel počasi razkrivati svoj novi električni model. Za zdaj je pokazal le silhueto avtomobila, ki se bo letos prvič pokazala kot študija, čez tri leta pa že v serijski obliki.
Več novic ...
Bodimo boljši
link
Ana Maria Mitić kraljica bočnega parkiranja
3
12. junij 2017 ob 20:03 Ženske za volanom so vedno zanimiva tema. V rubriki Bodimo boljši v oddaji Avtomobilnost je Ana Maria Mitić pojasnila, zakaj so lahko ženske boljše voznice.
Več novic ...
Testi
link
Maserati levante diesel: šarmer na velikih kolesih
23
22. april 2018 ob 17:45 Verjetno se je zdelo prav tako nedopustno, ko je Maserati v šestdesetih letih prejšnjega stoletja ponudil prvega quattroporteja - da bi znamka GT-jev in elegantnih kabrioletov izdelovala limuzine, ...
Več novic ...
Arhiv oddaj
link
Avtomobilnost 115: Bencin, dizel ali hibrid?
11
4. maj 2018 ob 06:26 V tokratni Avtomobilnosti smo vam ponudili odgovore našega resničnostnega testa, v katerem smo preverili, kateri pogonski sklop najbolj ustreza trem pogostim mobilnostnim potrebam Slovencev.
Več novic ...
Izbor
Kolesarji

Ali kolesarite?

Da.
Ne.
Arhiv
Kazalo