Aktualno
link
Letos so pri združenju Euro NCAP uvedli še nekoliko strožja merila za ocenjevanje varnosti avtomobilov, po katerih upoštevajo tudi sisteme za varovanje peščev in kolesarjev oziroma bolj ranljivih ...
Več novic
link
Prodor kitajskih avtomobilov v Evropo bo hiter
24
22. september 2018 ob 07:34 Vodilni Volkswagna in Jaguarja Land Roverja (JLR) napovedujejo skorajšnji prodor kitajskih avtomobilov v evropske prodajne salone. Kitajska že nekaj let velja za največji avtomobilski trg na svetu.
Več novic ...
Bodimo boljši
link
Ana Maria Mitić kraljica bočnega parkiranja
3
12. junij 2017 ob 20:03 Ženske za volanom so vedno zanimiva tema. V rubriki Bodimo boljši v oddaji Avtomobilnost je Ana Maria Mitić pojasnila, zakaj so lahko ženske boljše voznice.
Več novic ...
Testi
link
Maserati levante diesel: šarmer na velikih kolesih
25
22. april 2018 ob 17:45 Verjetno se je zdelo prav tako nedopustno, ko je Maserati v šestdesetih letih prejšnjega stoletja ponudil prvega quattroporteja - da bi znamka GT-jev in elegantnih kabrioletov izdelovala limuzine, ...
Več novic ...
Arhiv oddaj
link
Avtomobilnost 120: Kako se bomo vozili v prihodnje
5
20. september 2018 ob 21:35 V 120. Avtomobilnosti smo vam predstavili širšo sliko Mercedesove elektromobilnosti, pa forda focusa, ki moderno tehnologijo prinaša tistim z manjšimi proračuni.
Več novic ...
Izbor
ANKETA - mobilnost

Ali se do bližnje trgovine po manjši nakup odpeljete z avtomobilom?

Da.
Ne.
Nimam avtomobila.
Arhiv
Kazalo