Iris pravi, da so jo prizadeli komentarji o njeni vlogi na in predvsem po nedeljskem nastopu 50 centa v Ljubljani. Foto: RTV SLO
Iris pravi, da so jo prizadeli komentarji o njeni vlogi na in predvsem po nedeljskem nastopu 50 centa v Ljubljani. Foto: RTV SLO
50 cent
Slavni raper se za željne in voljne lepotice, ki ga obkrožajo na koncertih, ne meni več. Foto: EPA
Iris Mulej
Čeprav je bilo videti, da Iris uživa v objemu enega izmed članov ekipe, nam je zatrdila, da je šlo le za navadno kramljanje, razlog za tesno bližino pa je bila le glasna glasba, ki je onemogočala pogovor. Foto: MMC RTV SLO

Prah okrog nedeljskega nastopa ameriškega raperja 50 Centa v Ljubljani in Irisine vloge pri vsej zadevi se namreč še vedno ni polegel. V slovenskih medijih so se tako pojavile novice, da bo Iris božično-novoletne praznike preživela v ZDA s slavnim glasbenikom in da si jo je po ljubljanskem nastopu "naročil" v hotel.

Našo lepotico so te stvari zelo prizadele. "S 50-jem nisem imela nič. Predstavili so naju, z njim sem se slikala in spregovorila nekaj stavkov. To pa je tudi vse," nam je povedala. "Ni si me naročil v hotelsko sobo ali kaj podobnega. Povedala sem že, da je odšel naravnost spat in ni mi dal nobenega nespodobnega povabila. Ne meni ne kateri koli drugi Slovenki."

Ni šlo za mesene strasti
Zanimalo nas je, zakaj je potem vsa medijska pozornost usmerjena v Iris in njeno prijateljico, znano slovensko stilistko in vizažistko Katjo Fašink, če pa je bilo v nedeljo ob 50 Centu in njegovi ekipi najmanj dvajset slovenskih misic in hostes? "50 Cent ni tak kot drugi člani njegove spremljevalne skupine. V očeh se mu vidi, da ženske, ki ga obkolijo na vsakem nastopu, nanj sploh ne naredijo več nobenega vtisa. Tega ima dovolj. Drugi člani pa še ne. Vendar sem njegovemu menedžerju takoj rekla, da upam, da niso dobili napačne predstave in da nisem tam zato, ker bi si želela skok med rjuhe z nekom slavnim ali kaj podobnega, hotela sem le, da se spoznamo in morda navežemo tudi kakšne poslovne stike," nam je razložila. Povedala je, da so to vsi fantje razumeli in spoštovali, zato so ju s Katjo po nastopu povabili še v kazino in na zagrebški koncert zgolj kot prijateljici, saj so se odlično ujeli in zabavali.

Še vedno v stikih
Potrdila je, da je še vedno v stiku z nekaterimi člani spremljevalne skupine in s pevčevim menedžerjem, ki ji je ponudil tudi pomoč v prodiranju na modno in filmsko sceno v ZDA. Novima slovenskima prijateljicama pa so ponudili še eno vabilo. "Za božično-novoletne praznike so naju povabili v Združene države Amerike, vendar ne vem, ali si bom zaradi obilice dela lahko vzela toliko prostega časa. Bolj verjetno je, da se jim bova pridružile še na kakšnem bližajočem se koncertu v Evropi, morda v Berlinu ali pa v Moskvi," pravi Iris. V Ameriko pa se bo Iris kmalu odpravila tako ali tako. Vendar bo njen obisk delaven, dolžina obiska in datum odhoda pa še nista znana, saj čaka še na potrdilo svoje agencije, ki ga potrebuje, da dobi ameriškim delavni vizum.

Ne bo pevka, čeprav lepo poje
Na koncu pogovora pa nas je čakalo še eno presenečenje. Iris nam je razkrila, da je posnela tudi svoj singel. Vendar je dodala: "Čeprav so bili odzivi ljudi, ki so ga slišali, pozitivni in sem dobila pohvale za lep glas, ne bom postala pevka. Moja prva ljubezen je še vedno manekenstvo in pa želja po uspehu v filmskem svetu."