Mirela na Bahamih v družbi češke lepotice Ivete Lutovske. Sobo si sicer deli s Srbkinjo. Foto: Miss Universe
Mirela na Bahamih v družbi češke lepotice Ivete Lutovske. Sobo si sicer deli s Srbkinjo. Foto: Miss Universe
Miss Universe
Na uradni strani tekmovanja so najbolje ocenjene Brazilka, Tajka, Indonezijka, Perujka in Vietnamka, Mirela pa je v zadnji polovici tekmovalk. Foto: Miss Universe

Temnolasa lepotica je na rajskih Bahamih v družbi 83 drugih tekmovalk, ki se borijo za naziv najlepše v vesolju, od prvega avgusta. Izbor, katerega lastnik je znani nepremičninski mogotec Donald Trump, ki je poročen s Slovenko Melanio Knauss, bo v nedeljo, za Mirelo pa je že kup dogodivščin.

22-letnica, ki je na Bahame odpotovala sama, se pogosto sliši z zmagovalko slovenskega izbora leta 2006, Natašo Pinoza, ki Mireline misli prenese na papir. Kako torej Mirela preživlja dneve?

Poklepetala z mis Universe 2008
V prvih dneh so se lepotice odpravile v živalski vrt, kjer so se jim pridružili otroci brez staršev. V njihovi družbi so si dekleta ogledovala živali, hranila ptiče in uživala v predstavi ptičev plamencev, ki so jih naučili celo koreografije. Ogledale so si tudi tovarno cigaret, Mirela pa je imela priložnost nekaj besed izmenjati tudi z aktualno mis Universe 2008, Venezuelko Dayano Mendoza (ki sicer te dni buri domišljijo s precej "sočnim" poziranjem za revijo Maxim).

Osvojila "šefa" otokov
Vrhunec tistega dneva je bilo srečanje ob čaju z guvernerjev Bahamov, ki je imel menda oči le za našo Mirelo in ji med vsemi lepoticami namenil največ pozornosti ter komplimentov.

Mirela se je že predstavila tudi v kopalkah in nacionalni obleki, uživala pa je tudi v predstavi delfinov, ki so jo tako navdušili, da je enemu izmed njih "prilepila" poljubček in ga objela.

Utrinke Mirelinega bivanja na Bahamih si oglejte v spodnji galeriji (fotografije: press Miss Universe).