Raay in Marjetka sta najprej načrtovala poroko v začetku leta, nato pa sta se zaradi prijave na Emo premislila in jo prestavila na april. Foto: Osebni arhiv
Raay in Marjetka sta najprej načrtovala poroko v začetku leta, nato pa sta se zaradi prijave na Emo premislila in jo prestavila na april. Foto: Osebni arhiv
Raay in Marjetka
Zaljubljeni par želi preživeti "njun dan" v krogu družine in prijateljev brez novinarjev. Foto: Osebni arhiv
Raay in Marjetka
Par bo medene tedne preživel na Kreti, saj, kot je povedal Raay, ne želita vse dni samo poležavati. Foto: Osebni arhiv

"Poroka mora biti pečat ljubezni, ne pa neka prelomnica, ki ti diktira spremembo življenja v smislu: 'Zdaj bo vse drugače'," je pred "velikim petkom" stvaren Raay. Prstane si bosta jutri izmenjala v krogu prijateljev in družine, saj so za vikende njegovi povabljenci v veliki meri zaposleni in ne bi utegnili priti. "Poroka je nekaj, kar želiva deliti s tistimi, ki nama res veliko pomenijo. In ravno za poroko, kakršno sva si zaželela, ni čudno, da sva se zaljubila v posestvo Pule nad Drećjim vrhom pri Mokronogu," je razložil Raay.

Organizacijo sta prepustila strokovnjakinji. "Ker sva slaba organizatorja, sva vesela, da je s Pulami v paketu prišla tudi prava 'ameriška' organizatorka porok," je povedal Raay in dodal, da bosta teh nekaj ur samo uživala. "Veliko je takih, ki so na poroki čisto izmučeni. Poskušava iti v drugo smer. Da poroka ni stresna," je povedal Raay.

Nekaj belega, nekaj modrega ...
A čeprav poroka ne bo stresna, bo nekaj posebnega, saj sta Raay in Marjetka poskrbela, da ne bo nič prepuščeno naključju. "Oba sva izbrala najboljše in velik poudarek je bil na slovenski kvaliteti," je o oblekah povedal ženin. "Marjetki je obleko naredila njena najbolj priljubljena stilistka in kreatorka Barbara Plavec in bo bele barve, vendar ne taka glamurozna in dolgočasna, ampak pisana Marjetki na kožo," je razkril pevec in dodal, da se je sam kot velik zagovornik slovenske kakovosti brez premišljevanja odločil za Murino obleko. "Je plava in posebaj zame narejena iz posebnega svetlečega blaga," je še dodal Raay.

Za vzdušje na poročnem slavju bosta poskrbla člana skupine Via Musica: "Ne želiva namreč 'hojladrija veselica' glasbe na najini poroki, ampak pravo kvaliteto z veliko mero sofisticiranosti. Tista bo morda na 20. obletnici." Člana skupine Tangels ne izključujeta možnosti, da se ne bosta dotaknila mikrofona na svojem slavju. Medene tedne bosta preživela na Kreti.

Marjetka naredila konec skrivalnicam
Vse se je začelo s spremembo statusa na družabni spletni strani Facebook, ko je Marjetka objavila, da je zaročena. S tem se je končalo skrivanje zveze pred javnostjo, ki je par spremljala od začetka njune zveze. "Skoraj dve leti nazaj je nastal malce večji, generalni prepad med nama, ki je bil posledica dolgoletnega skrivanja pred javnostjo. In tudi razpotje, ali skrivati naprej in bežati v neizbežen konec ali pa spremeniti stvari pri obeh in začeti 'normalno' življenje brez skrivanja," je pojasnila Marjetka.