Tina se že pripravlja na izvedbo stave s Petro Majdič. Foto: STA
Tina se že pripravlja na izvedbo stave s Petro Majdič. Foto: STA
Mario Galunič, Jure Sešek, Tina Maze, Saša Lendero
Gostje so veselo klepetali. Foto: MMC RTV SLO

Naša šampionka je bila namreč v nedeljo ob pevki Saši Lendero in voditelju Juretu Sešku (ta je ravno v nedeljo praznoval rojstni dan) gostja v oddaji Spet doma. Med drugim je naša najboljša smučarka vseh časov in dobitnica dveh srebrnih olompijskih odličij povedala, da se je v zadnjem letu naučila, da tudi malce slabši rezultati niso poraz.

26-letna Korošica je priznala, da je verjetno res rojena pod srečno zvezdo in da je s svojim življenjem zadovoljna. Glede stave z našo odlično tekačico Petro Majdič pa je dejala, da se na 42 kilometrov dolg tek na smučeh s svojo ekipo že pripravlja. Petro in njeno ekipo pa čaka spust po eni izmed težjih smukaških prog.

Sovraži parkiranje in pakiranje pred potovanjem
V družbi Maria in gostov so si ogledali tudi zanimiv filmček izpred šestih let, ko je bila Tina prav tako gostja v nedeljski oddaji. Film prikazuje stvari, ki jih Tina ljubi in sovraži, in izkazalo se je, da se večina stvari od takrat ni spremenila. Tina še vedno ne mara parkiranja, vožnje po ovinkih, pakiranja pred potovanji in mozoljev. Kot je v smehu dejala, je sicer puberteta mimo, se pa z najstniškimi težavami zdaj srečuje njena mlajša sestra.

Na drugi strani pa Tina še vedno rada lista po družinskih albumih in obuja spomina, čas rada preživlja z družinskim labradorcem in rada sede za domači pianino. Čeprav večina stvari po šestih letih še vedno drži, so se gostje strinjali, da je Tina v tem času postala svetovni as v smučanju.

Na plesnem parketu Ana Marija in Peter
Poleg Tine sta na fotelju klepetala še Jure Sešek, ki med drugim sodeluje v akciji NE-odvisen.si, in Saša Lendero, ki se je po rojstvu hčerke Arie vrnila na oder z nastopom v spremljevalnem programu letošnje Eme, v oddaji pa zapela novo skladbo Zob za zob. Poleg Saše so na odru zapeli še Gal Gjurin, Elda Viler in Nina Pušlar ter letos tretjeuvrščeni na Emi, skupina Langa, svoje plesne znanje pa sta pokazala igralka, voditeljica in komičarka Ana Marija Mitić in mister Slovenije Peter Klinc.

Tina se že pripravlja na stavo

Tina Maze obuja spomine