Heidi se bo za botoks morda odločila, ko bo starejša. Foto: EPA
Heidi se bo za botoks morda odločila, ko bo starejša. Foto: EPA

Za fotografiranje so manekenkino telo pobarvali, tako da je videti zagorela, saj je fotograf želel, da zasije v polnem sijaju. Za eno izmed fotografij se je Klumova popolnoma razgalila in dokazala, da ima še vedno čudovito postavo. Fotografije si lahko ogledate tukaj.

Nekateri so že sumničili, da je 38-letna manekenka lep videz dosegla s pomočjo plastičnih operacij ali botoksa, kar pa vztrajno zanika. "Ponosna sem, da lahko pri teh letih rečem, da nisem imela še nobene operacije. Vsak ima svoje mnenje o tem, kaj je lepo in kaj ni. Meni plastične operacije niso všeč, še posebej, ko to vidim na mladih dekletih."

V pogovoru za revijo Allure je med drugim spregovorila tudi o boleči ločitvi od pevca Seala, s katerim sta bila poročena od leta 2005. "Težko je, tako kot vsem parom," je razložila in dodala, da vseeno ne bi spremenila ničesar: "Stvari so se odvile, kot so se odvile. Še vedno sem sredi neurja, še vedno je vse nekoliko zmešano. Ampak včasih moraš biti ločen, zato da ugotoviš, pri čem si."

Za revijo pa je izdala tudi nekoliko bolj pikantne podrobnosti. Povedala je, da so geji vedno igrali pomembno vlogo v njenem življenju: "So kot kalejdoskop zanimivih misli in mnenj. Naučijo te veliko uporabnih stvari glede moških." Na vprašanje novinarke, kaj so te stvari, pa je Heidi z jezikom nakazala gesto, ki predstavlja oralno zadovoljevanje. Neuradno pa je zaupala še nekaj intimnih podrobnosti, ki jih je novinarka pospremila s komentarjem: "Seal je bil srečnež."