Album bo izšel 14. marca. Foto: EPA
Album bo izšel 14. marca. Foto: EPA

Kiss Me Once bo 12. studijski album za avstralsko zvezdnico, ki je svoj prvi album Kylie izdala leta 1988, zadnjega z naslovom Aphrodite pa julija 2010.

Kylie se je pred začetkom snemanja albuma razšla s svojim dolgoletnim menedžerjem Terryjem Blameyjem in podpisala pogodbo z založbo Roc Nation, ki je v lasti raperja Jay-Z-ja. Pri ustvarjanju novih pesmi je sodelovala z nekaterimi najuspešnejšimi tekstopisci in glasbenimi producenti, med drugim s tekstopisko Sio Furler, ki je ustvarila pesmi tudi za Christino Aguilero, Davida Guetto, Shakiro, Rihanno in druge, ter norveškim duetom Stargate, ki sta ustvarila uspešnice, kot sta Irreplaceable (Beyonce) in Only Girl (Rihanna).

Pesem Into the Blue, ki jo je Avstralka javnosti predstavila že januarja, so ustvarili Kelly Sheehan, Mike Del Rio in Jacob Kasher. Gre za lahkotno elektronsko poppesem, ki jo mnogi označujejo za tipično "Kylie" skladbo. Kot najzanimivejša na albumu pa se omenja pesem I Was Gonna Cancel, ki jo je svetlolaska ustvarila s priljubljenim Pharrellom Williamsom. O sodelovanju je za radio Capital FM povedala: "Uresničile so se mi sanje, saj sem si že dolgo želela delati z njim. Na voljo sva imela dva dni in ustvarila sva dve pesmi, ena je uvrščena na moj album."

Je pa Kyle priznala, da je prvi dan sodelovanja potekal dobro, naslednji dan pa se je počutila slabo, zato skoraj sodelovanja ne bi bilo. "Drugi dan sem si prigovarjala: 'Zberi se, to je pomemben dan, to je Pharrell.' Ampak takoj ko sem prišla tja, sem začela jokati. Zato je napisal I Was Gonna Cancel (Želela sem odpovedati), saj res nisem želela priti, ampak sem morala," je priznala.

Na album je pevka uvrstila tudi pesem Beautiful, duet, ki ga je posnela s španskim pevcem Enriquejem Iglesiasom, ne bo pa na njem pesmi Limpido, ki jo je posnela z italijansko pevko Lauro Pausini.

Razveselila oboževalca
Kylie je pred časom pripravila tudi nekoliko drugačno promocijo skladbe Into The Blue, s katero je razveselila enega izmed svojih največjih oboževalcev Adama Milnerja. V sodelovanju z MasterCardom je Britanca nenapovedano obiskala v njegovem fitnesu in mu zapela svojo novo uspešnico.

Med tem ko je Adam izvajal svoje jutranje vaje, ni opazil, da so vse druge stranke v fitnesu pravzaprav pevkini plesalci. Kar naenkrat pa se je iz zvočnikov zaslišala Kylina pesem in pevka je prikorakala v sobo. "Njen oboževalec sem, od kar pomnim," je dejal izbranec in pripomnil: "Neverjetna ženska je, res imam srečo." Pevka je dejala, da je tudi sama uživala v nastopu, katerega posnetek si lahko poleg omenjenih izsekov pesmi in videospotov za skadbi Into the Blue in Limpido ogledate spodaj.