Kim in Kanye sta še vedno v zelo ljubeči fazi. Foto: EPA
Kim in Kanye sta še vedno v zelo ljubeči fazi. Foto: EPA
Kendall Jenner se uveljavlja kot manekenka. Na fotografiji na Chanelovi reviji v Parizu. Foto: EPA
Novo platinasta Kim. Foto: EPA

Medtem ko bo v središču te sezone, vsaj sodeč po premierni epizodi, ponovno Kim Kardashian, tudi preostalim članom klana Kardashian-Jenner zgodb ne manjka.

Potem ko je naslovnice nekaj časa zavzemala spolna preobrazba Brucea Jennerja in razprave, ali je 17-letna Kylie Jenner dovolj stara za razmerje s 25-letnim raperjem Tygo (glede na precej polnejše ustnice za lepotne popravke očitno po mnenju matice družine Kris Jenner je), zdaj pozornost nase ponovno skuša pritegniti Kim.

34-letnica, ki je v novi sezoni še malce bližje podobi plastične barbike, nikdar pa se ni ravno zadrževala pri tem, da ne bi delila z javnostjo svojega spolnega življenja, je že v premieri delila precej preveč podrobnosti o seksu s Kanyejem Westom. Celo uro prve oddaje je namreč namenila svoji ovulaciji in kako skušata s Kanyejem spočeti drugega otroka, da bi imela mala North bratca ali sestrico.

Kadar ni ležala sredi dneva v postelji (ker sta s Kanyejem ravno seksala in ji je zdravnik dejal, da mora po odnosu leči za 10 ali 20 minut, da "seme priplava gor"), je klicala svojega partnerja na "brzaka" v garderobo pred snemanjem, na koncu pa obžalovala, da ne zanosi, ker se morda "preveč trudi". "Seksam 500-krat na dan," tako pove po telefonu svoji sestri Khloe.
West medtem na svojem Twitterju objavlja fotografije iz zaodrja novega golega Kiminega fotografiranja, ki se na vsak način trudi "zrušiti internet" s svojimi slikami v evinem kostumu.
Scott Disick na zdravljenje
Malce manj naporen urnik (ali pač ne) bo imel v novi sezoni Kourtneyjin partner, Scott Disick, ki se je po letih pijančevanja in žuranja le odločil oditi na zdravljenje zaradi alkoholizma. 31-letni oče Kourtneyjinih treh otrok je v ponedeljek v izjavi za javnost sporočil, da so njegove težave s substancami "večje od mene, zato sem pripravljen zares zdraviti to bitko, ki jo še kar bijem".

Disick je za zdravljenje izbral luksuzno obalno ustanovo Rythmia Life Advancement Center na Kostariki, vanj pa se je prijavil po precej pijanskem koncu tedna v Atlantic Cityju (in dan po premieri nove sezone Kardashianov).

"Lord Disick", kot si je nadel vzdevek radoživi priženjeni član Kardashianov, je bil sicer na zdravljenju že lani, kar smo lahko spremljali v posebni poletni izdaji šova Kourtney and Khloe Take the Hamptons.

Scott, čigar ljubezen do alkohola je večkrat pereča tema (zlasti za Kourtney) v tem priljubljenem resničnostnem šovu, je bil junija hospitaliziran zaradi zastrupitve z alkoholom. Ali gre za dejansko željo po ozdravljenju ali zgolj za še en poskus lovljenja gledanosti Kardashianov (po nekaterih podatkih naj bi od Rythmie, kjer zdravijo s posebno afriško rastlino, prejel zajetno vsoto, da se je prijavil k njim), prepuščamo bralcem in gledalcem.