Bomo prihodnje leto dočakali album 26? Foto: EPA
Bomo prihodnje leto dočakali album 26? Foto: EPA

Tabloid The Sun je začel širiti govorice, da sta se Adele in njen partner Simon razšla ter ne živita več skupaj. Čeprav 26-letna zvezdnica na družabnih omrežjih le redko deli utrinke iz svojega zasebnega življenja, je imela tokrat dovolj, in je zapisala: "Vsem skupaj želim lepe praznike in vse dobro v 2015! P. S.: S Simonom sva še skupaj, ne verjemite vsemu, kar preberete."

Adele in Simon sta se zbližala januarja 2012, zelo kmalu pa sta naznanila, da pričakujeta naraščaj. 19. oktobra 2012 se jima je rodil sin Angelo, prvi otrok za pevko in drugi za predsednika dobrodelne organizacije Drop4Drop. Prav ustvarjanje družine pa je "krivo" za to, da se Britanka le redko pojavlja na družabnih dogodkih.

Pevka z močnim glasom je po izdaji izjemno uspešnega albuma 21 (2011) odšla na operacijo glasilk, nato je sledilo okrevanje in družinsko življenje. Na rdeči preprogi se je nazadnje pojavila na podelitvi grammyjev in oskarjev, kjer se je predstavila s skladbo Skyfall, naslovno skladbo 23. filma o Jamesu Bondu. Po tiho in počasi naj bi sicer pripravljala veliki koncert, s katerim bo pospremila svoj tretji studijski album, vendar novic še ni potrdila.

Adele se boji pozornosti medijev, ki bo prišla z izidom novega albuma, saj želi zavarovati tako sebe kot svojo družino. Sama zelo težko prenaša sledenje na vsakem koraku, še posebej pa jo je strah paparacev. Da se bo laže "spopadla" z njimi, je najela tudi posebnega fotografa-psihologa, ki ji svetuje, kako premagati tesnobo in depresijo ter kako pozirati fotografom.