Za zdaj med njima ni nič resnega, se pa redno sestajata, pravijo poznavalci losangeleškega družabnega življenja. Foto: Reuters
Za zdaj med njima ni nič resnega, se pa redno sestajata, pravijo poznavalci losangeleškega družabnega življenja. Foto: Reuters

Kot je neimenovani vir potrdil za Us Weekly, se 21-letna manekenka in 28-letni košarkar moštva LA Clippers redno sestajata, v zadnjih tednih so ju večkrat opazili skupaj v javnosti.

Griffin se je julija razšel z zaročenko Brynn Cameron, s katero imata dva mala otroka (sin Ford ima štiri leta, hči Finley pa še ni praznovala prvega rojstnega dne), a brez hude krvi in si še naprej v prijateljskem duhu delita starševske obveznosti.

Jennerjevo že nekaj časa povezujejo z raperjem ASAP Rockyjem, a menda nikoli nista izključevala možnosti videvanja drugih ljudi, pravijo dobro obveščeni, saj on "ni tip za resno zvezo". Pri tabloidu People so navajali celo, da se Kendall trenutno videva kar z obema, tako z Rockyjem kot Blakom.

Kot dodajajo poznavalci družabnega življenja v LA-ju, bi bilo prehitro sklepati, da bo nova romanca prerasla v kaj resnega, se pa Kendall in Blake "veliko družita in dobro zabavata skupaj".

Kendall ni prva članica omenjenega resničnostnega klana, ki jo povezujejo s kakim (nekdanjim) članom ekipe Clippersov: njena starejša polsestra Khloe je bila poročena z Lamarjem Odomom, ki ima z Griffinom skupno tudi višino 208 cm, a se je njun zakon klavrno končal.

Tudi Kim Kardashian, najslavnejša izmed (pol)sester, je bila poročena z NBA-jevcem: njen zakon s Krisom Humphriesom je trajal točno 72 dni.