Bobbi Kristina v srečnejših časih, leta 2012, ob svojem izvoljencu Nicku Gordonu. Foto: Reuters
Bobbi Kristina v srečnejših časih, leta 2012, ob svojem izvoljencu Nicku Gordonu. Foto: Reuters

"Bobbi je budna. Gleda me," je 46-letni pevec in nekdanji mož pokojne Whitney Houston, s katero sta imela Bobbi Kristino, v soboto dejal svojim oboževalcem na koncertu Frankieja Beverleyja, na katerega je bil povabljen kot posebni gost. Množica je od navdušenja začela vriskati in ploskati, a kmalu so se oglasili drugi družinski člani, ki so dejali, da žal ni tako.

"Kot sem obveščena, pri Bobbi Kristini ni bilo nobenih sprememb. Še vedno upamo in molimo, da se bo zgodil čudež. Vse smo prepustili Božjim rokam," je neimenovani vir dejal reviji People.

Spomnimo, 22-letno pevko so nezavestno našli v kadi v njenem domu v Roswellu v Georgii 31. januarja. Odpeljali so jo v bolnišnico, kjer so jo dali v umetno komo. Vsakič, ko so jo skušali zbuditi, se je njeno telo odzvalo s hudimi krči. Kmalu zatem so jo odpeljali v center za okrevanje, kjer 24 ur na dan zanjo skrbi strokovno osebje.

Bobby Brown je bil prve dni po dogodku, za katerega še vedno ni jasno, ali je bil poskus samomora ali nesreča, ob hčerini postelji, nato pa se je počasi začel vračati v javno življenje. Prvi koncert je imel 11. aprila v Los Angelesu, ko je občinstvu dejal: "Vsem bi se rad zahvalil, ker ste prišli, in za vso podporo meni in moji družini. Težki časi so. Težko razumem, skozi kakšno nesrečo se moram prebijati, a vse sem prepustil Bogu."