Igralski par si želi še večjo družino. Foto: Reuters
Igralski par si želi še večjo družino. Foto: Reuters

Oba para namreč razmišljata o posvojitvi otroka. Pa začnimo pri igralskem paru, ki je do zdaj posvojil že tri otroke - desetletnega Madoxa, sedemletnega Paxa in šestletno Zaharo.

Brad in Angelina, ki imata še tri biološke otroke (petletno Shiloh, triletna dvojčka Knoxa in Vivienne), naj bi po besedah neimenovanega vira za Daily Star svoji posvojeni hčeri Zahari obljubila, da bodo posvojili otroka iz njene rojstne dežele Etiopije.

47-letni Brad in enajst let mlajša Angelina naj bi obenem verjela, da jim bo številka sedem prinesla več sreče in veselja: "Sedem je bila vedno Bradova srečna številka. On in Angelina menita, da jim bo sedmica prinesla srečo in veselje."

Sandra "nagovorila" Seala in Heidi za posvojitev
Priljubljeni pevec Seal je pred kratkim razkril, da s svojo partnerico Heidi Klum razmišljata o posvojitvi. K temu naj bi ju "nagovorila" njuna prijateljica Sandra Bullock, ki je pred dvema letoma posvojila dečka Louisa.

Zaljubljenca, ki skupaj vzgajata štiri otroke - sedemletno Leni (njen biološki oče je Italijan Flavio Briatore), šestletnega Henrija, petletnega Johana in dveletno Lou -, želita poskrbeti za še enega otroka. "Sandra je temu otroku ponudila priložnost za boljše življenje, kar se mi zdi zelo plemenito. Govorila sva o posvojitvi in to bova nekega dne tudi storila," je za revijo Closer izjavil Seal.