Ločitvena saga zakoncev Jolie-Pitt se nadaljuje. Foto: Reuters
Ločitvena saga zakoncev Jolie-Pitt se nadaljuje. Foto: Reuters

Srečanje z najstarejšim sinom nekdanjih partnerjev Jolie-Pitt je potekalo pod budnim očesom psihoterapevta. Po poročanju tabloidnega portala TMZ bi se moralo to srečanje zgoditi že prej, a naj bi bil Maddox tako jezen na Pitta, da ga ni hotel videti. Srečanje z Maddoxom je trajalo uro in pol na nevtralni lokaciji.

Igralec pa se je že prej srečal s preostalimi petimi otroki in je bilo to zanj drugo srečanje z njimi. "Brad ni bil tako čustven ob ponovnem srečanju z otroki kot prvič, ko je bil zelo srečen, da jih je videl," je dejal vir za In Touch. In medtem ko Pitt znova lahko obiskuje otroke – to mu je Jolijeva sprva prepovedala –, je njegova nekdanja boljša polovica pod drobnogledom agentov FBI. Ti se še vedno trudijo ugotoviti, kaj se je zgodilo na usodnem poletu, ko naj bi prišlo celo do nasilja med Pittom in Maddoxom.

Kot so poročali viri, se je Pitt že pred časom znašel tudi pod drobnogledom centra za socialno delo. A je dejavno sodeloval s preiskovalci, med drugim je moral prestati testiranje vsebnosti mamil v krvi. Vztrajno pa zanika, da je udaril najstarejšega sina Maddoxa, o čemer se je veliko namigovalo: zapletla naj bi se v spor na zasebnem letalu in prišlo je do manjšega prerivanja.

Joliejeva je v prošnji za ločitev navedla nepremostljive razlike, zahtevala je tudi skrbništvo nad njunimi šestimi otroki. Kot je dejal igralkin odvetnik, se je za to potezo odločila, "da bi ohranila zdravje družine". Par se je poročil leta 2014, potem ko sta bila skupaj že deset let.