Mariah je z bratom in sestro prekinila vse stike. Foto: Reuters
Mariah je z bratom in sestro prekinila vse stike. Foto: Reuters

Morgan Carey, 51-letni brat pevske dive Mariah Carey, je javno spregovoril o odnosu pevke do njune sestre Alison. Ta nujno potrebuje operacijo hrbtenice, vendar Mariah noče prispevati niti dolarja. Alison, ki se je dolga leta preživljala kot prostitutka, je sicer okužena z virusom HIV, leta pa je bila zasvojena tudi z mamili, zato je pevka z njo prekinila vse stike.

Morgan je povedal, da je zaradi sestrinih težav priletel iz Italije, kjer živi, na pomoč pa je poklical tudi Mariah. Vendar je pevka njegove klice ignorirala, kar ga je močno razjezilo. Mariah je označil za zlobno čarovnico, ki misli, da se svet vrti le okoli nje. Dodal je, da Mariah, ki ima pod palcem kar 520 milijonov dolarjev, denar raje zapravlja za hišne ljubljenčke, čeprav bi Alison vsak dolar koristil.

Alison že leta velja za črno ovco v družini - pri 15 letih je zanosila, kmalu po porodu pa se je začela preživljati kot prostitutka. Preden je Mariah zaslovela, pravi Alison, je z denarjem, ki ga je zaslužila s prostitucijo, preživljala vso družino. Z Mariah sta si bili blizu vse do spora leta 1994, pozneje pa se je njun odnos tako ohladil, da se nista več pogovarjali.

Alison je Mariah večkrat prosila, ali lahko spozna njena sinova, kar je pevka zavrnila, prav tako pa je po poročanju Metroja prepovedala, da se sestrino ime omenja v njeni prisotnosti.

Mariah je prekinila tudi stike z bratom, ko ji je ta odsvetoval poroko s komikom Nickom Cannonon. Bratova opozorila so se izkazala za upravičena, saj se je zakon končal z ločitvijo. A Mariah ni dolgo žalovala, saj je že našla novo ljubezen - avstralskega milijarderja Jamesa Packerja.