Adriana Lima ima zmenkarij trenutno dovolj. Foto: Reuters
Adriana Lima ima zmenkarij trenutno dovolj. Foto: Reuters

35-letna lepotica se je v preteklosti grela v objemu številnih najbolj zaželenih samcev in je kraljevala na naslovnicah tabloidov zaradi razmerij s slavnimi, zdaj pa se je odločila, da je trenutno sama sebi popolnoma dovolj.

Tako je vsaj pojasnila na Instagramu, kjer je objavila svojo fotografijo, na kateri se ji na prstu blešči svetleči se obroček. "Se sprašujete, kaj je s tem prstanom?" je zapisala. "Simboličen je, predana sem sebi in svoji sreči, poročena sem sama s seboj. Dame, imejte se rade in da, samska sem," je dodala.

Grenka izkušnja z navijači Metsov
Adrianina zadnja romanca z igralcem bejzbola pri New York Metsih Mattom Harveyjem se je neslavno končala. Harvey si je namreč prejšnji mesec prislužil prepoved igranja na treh tekmah, potem ko se na eni ni prikazal, razlog za neupravičeno odsotnost pa je bila pijanska noč, s katero si je zdravil zlomljeno srce, ko so v javnost prišle fotografije Adriane na vnovičnem zmenku z njenim nekdanjim fantom Julianom Edelmanom, ki igra pri New England Patriotsih.

Navijači Metsov so zaradi Harveyjevega suspenza pobesneli in na družbenih omrežjih zlili vso gnojnico na Limo, da je klubu uničila sezono. Ta pa jim je odgovorila: "Nisem. Vedno sta dve plati zgodbe, slišana pa je bila samo ena." Pozneje je tudi Harvey sam zatrdil, da je krivec za to, da ni prišel na tekmo, on sam.

Adriana, ki je bila v preteklosti zaročena tudi s pevcem Lennyjem Kravitzem, se je leta 2009 poročila s srbskim košarkarjem Markom Jarićem, v zakonu sta se jima rodili dve hčerki, po petih letih pa sta sporočila, da se razhajata.