Novic o novem otročičku par za zdaj še ni komentiral. Foto: EPA
Novic o novem otročičku par za zdaj še ni komentiral. Foto: EPA

Zvezdnik filmov Umri pokončno se je s 35-letno angleško manekenko in modno oblikovalko poročil leta 2009, čez tri leta pa sta dobila prvega otroka, hčerko Mabel Ray.

Dvajset mesecev pozneje je vir za revijo People potrdil, da zakonca pričakujeta še enega otroka. To bo drugi otrok za Emmo in peti za Brucea, ki ima tri hčerke že iz zakona z igralko Demi Moore - 25-letno Rumer, 22-letno Scout in 19-letno Tallulah.

"Presrečen sem. Plenice menjam kot zmešan," je Willis junija povedal za People in dodal: "Spoznal sem, kako zelo imam rad najino hčerko. Mislim, da sem zdaj boljši oče. Dajem ji več pozornosti, saj zdaj to bolj cenim in nisem več tako obremenjen s svojo kariero."

Le dobre besede pa najde tudi za svojo ženo. "Je zelo dobra mama, zelo je pametna. Velikokrat rečem, da je pametnejša kot jaz, in zaupam njenim presojam," je igralec dejal za E! Online.

Bruce, ki ima za potomke sama dekleta, nikoli ni dejal, da bi si želel tudi sina, je pa priznal, da bi bil do njega verjetno prav tako zaščitniški, kot je do vseh svojih hčerk. In ker je obkrožen s samimi ženskami, pravi: "Veliko več vem o ženskah kot večina moških, saj sem sam obkrožen z 20 ženskami."