Chris je končal pogovor, nato pa jezo sprostil v garderobi. Foto: Reuters
Chris je končal pogovor, nato pa jezo sprostil v garderobi. Foto: Reuters
Rihanna
Po incidentu so se pojavljale govorice, da Rihanna kljub temu Chrisa še vedno ljubi. Foto: EPA

Raper je gostoval v priljubljeni televizijski oddaji Good Morning America, v katero so ga povabili, da bi predstavil novi album F. A. M. E. Voditeljica Robin Roberts ga je nato presenetila z vprašanjem o Rihanni. Začela je, da ima za seboj zelo resno izkušnjo. "Kako ste bili zmožni ...?" je želela postaviti vprašanje, a jo je odkrito razburjeni Chris želel ustaviti z odgovorom, da je ta dogodek del njegove preteklosti. "Želim govoriti o novem albumu, in ne o tem, kaj se je zgodilo pred dvema letoma," je bil odločen.

Robertsova se je zasmejala, klepetala naprej, nato pa napovedala njegov glasbeni nastop. Chris je prvo pesem "oddelal", pred drugo pa odvihral z odra naravnost v svojo garderobo in začel uničevati vse po vrsti. Metal je stvari in s stolom razbil okno.

V težavah tudi glasbena kariera
Glasbenik zaradi napada na Rihanno, ki se je zgodil na večer grammyjev, prestaja pogojno kazen, vse od razvpitega sojenja pa skuša izboljšati svojo javno podobo, kar pa mu ne uspeva najbolj. Nekaj mesecev po pretepu je izdal album Graffiti, ki pa ni doživel velikega uspeha.

V zadnjem času pa je kazalo, da se bo njegova sreča obrnila, saj sta njegovi zadnji dve pesmi, Deuces in Look At Me Now, pri poslušalcih in kritikih naleteli na kar dober sprejem.

Spet se lahko približa Rihanni
Lani novembra se je proti njemu končalo tudi sojenje. Sodnica mu je naložila opravljanje javnih del in obiskovanje predavanj o nasilju v družini. Prejšnji mesec pa so zaradi vzornega obnašanja nekoliko sprostili prepoved približevanja Rihanni, saj tudi popzvezdnica z Barbadosa ni imela pripomb.