Christina se počuti dobro v svoji koži. Foto: EPA
Christina se počuti dobro v svoji koži. Foto: EPA

Svetlolaske se spominjamo kot vitke najstnice, ki prepeva I'm a genie in a bottle, ali pa kot zapeljivke, ki izzivalno pleše v videospotu za pesem Dirty. Njeno telo pa se je z leti, predvsem po rojstvu sina, precej spremenilo.

Potem ko je javnost presenetila z nekaj dodatnimi kilogrami, je zdaj razkrila še svoj dekolte. Med promocijo oddaje The Voice, v kateri išče pevske talente, je nosila obleko z globokim dekoltejem, pod njo pa ni nosila nedrčka. Tako je takoj sprožila govorice, da njene prsi niso več videti kot nekoč.

Pevka pa se za govorice ne zmeni. Tudi sama je priznala, da je pridobila nekaj kilogramov, vendar pravi, da zaradi tega še raje pokaže svoje obline, poroča Daily Mail. "Imam fanta, ki obožuje moje telo. Jaz imam rada svoje telo, moj sin je zdrav in vesel, to je vse, kar je pomembno," je povedala.

Dejala je tudi, da ne potrebuje potrditve medijev, da je lepa in postavna, ampak da je zanjo pomembno le, kako se sama počuti v svoji koži, in kot pravi, se zdaj počuti dobro. Je pa priznala, da moraš biti precej samozavesten, če želiš uspeti v svetu glasbe, saj te ves čas spremljajo različne zgodbe.

Spodaj si lahko pogledate nekaj starejših in novejših fotografij Christine.