Courtney je za poroko hčerke izvedela naknadno. Foto: AP
Courtney je za poroko hčerke izvedela naknadno. Foto: AP

23-letnica je po poročanju ameriških medijev s pevcem skupine The Eeries stopila v zakonski jarem daleč stran od oči javnosti. 51-letni mami Courtney Love pa je veselo novico sporočila po telefonu, kar naj bi nekdanja pevka skupine Hole sprejela z navdušenjem.

Z dolgoletnim spremljevalcem Isaiahom Silvo, ki številne spominja na pokojnega Cobaina, sta se zaročila že leta 2011. Njuna poroka je spominjala na tisto, ki sta jo leta 1992 izvedla Francesina starša. Takrat sta se Cobain in Love poročila pred osmimi povabljenci. "Frances je popolnoma zaljubljena v Isaiaha, toda nikoli tega ni sporočila svetu. Povabila je ozek krog prijateljev na slovesnost in poklicala mamo po njej, da ji sporoči dobro novico," je dejal vir za britanski Mirror.

Odnos med Frances in Courtney že leta ni rožnat. Leta 2009 je Frances Cobainovo mamo Wendy O'Connor in teto Kimberly Dawn Cobain zaprosila, da bi postali njeni zakoniti skrbnici. Sodni spor je trajal štiri leta, vmes pa sta se Frances in Courtney znova zbližali. "Courtney in Frances imata razburkan odnos, toda ob številnih izpadih se prav dobro razumeta," je še dodal vir. Courtney naj bi tako razumela svojo hčerko, da je samosvoja oseba, in ji zato pusti, da živi po svoje.

"Courtney ima zelo rada Isaiaha in je zelo vesela za Frances. Žalostna je, ker se ni udeležila poroke, toda to ni povzročilo še večjega razkola med njima. Courtney je bila žalostna, ampak se je strinjala z odločitvijo Frances, ker je Isaiah dober zet po njenih besedah," je dejal neki drug vir za spletno stran E!-ja.

Courtney se je oglasila na družbenem omrežju Instagram in zapisala, da ji ni žal, "da je izpustila kakšen pomemben dogodek" ta teden, ker se je družila z igralcem Jamesom Norleyjem.