Ali se bo tudi tokrat Davenportova kmalu vrnila na teniška igrišča? Foto: Reuters
Ali se bo tudi tokrat Davenportova kmalu vrnila na teniška igrišča? Foto: Reuters

Ameriška legendarna teniška igralka, ki je v uspešni karieri osvojila tri grand slame, leta 1996 pa je v Atlanti osvojila zlato olimpijsko medaljo, je veselo novico sporočila na svojem profilu na Twitterju.

"Presrečna sva, da vam lahko sporočiva, da je najin tretji otrok prišel danes zjutraj," je v sredo tvitala 35-letnica, dodala pa je tudi, da je z dojenčico, katere ime za zdaj še ni znano, vse v najlepšem redu: "Velika, prečudovita in zdrava deklica, težka 4,54 kilograma ..."

To je sicer tretji otrok za Davenportovo in njenega moža Jonathana Leacha, ki se je nekoč prav tako ukvarjal s tenisom - zakonca imata še štiriletnega sina Jaggerja Jonathana in dveletno deklico Lauren Andrus.

Po porodu spet na vrh? Zakaj ne?
Leta 2006 je zaradi materinstva končala športno kariero, a se je kmalu po rojstvu sina Jaggerja odločila, da se bo skušala kljub takrat 31 letom vrniti med profesionalne igralke. Davenportova je pokazala, da se tudi po porodu da priti spet na vrh, saj je septembra 2007 zmagala na teniškem turnirju na Baliju, čeprav je konec junija istega leta rodila sina.