Cristiano in Irina - eden najlepših parov na svetu? Irina se sicer podaja tudi v filmske vode. Foto: EPA
Cristiano in Irina - eden najlepših parov na svetu? Irina se sicer podaja tudi v filmske vode. Foto: EPA
Lionel Messi in Antonella Roccuzzo
Zamišljeni Messi v družbi svoje drage. Foto: EPA

V Zürichu so v ponedeljek podelili nagrado za najboljšega nogometaša v preteklem letu, tako želeno zlato žogo. Verjetno zdaj že vsi veste, da jo je drugič v svoji karieri osvojil portugalski zvezdnik in član Real Madrida Cristiano Ronaldo, ki v zahvalnem govoru ni mogel dokončevati svojih stavkov, saj se je ves čas bojeval s solzami.

Cristiano ni eden, dva sta
V dvorani Kongresshaus pa so bile poleg najboljših nogometašev ta hip tudi nekatere njihove boljše polovice. Tudi v kategoriji "družabna kronika" je največ stolpcev napolnil Ronaldo, ki je po nagrado na oder prišel kar v spremstvu svojega sina Cristiana jr. Spomnimo, Portugalec je poleti leta 2010 kot strela z jasnega objavil, da je postal oče in da ima sina. Do danes je ostal skrivnosten glede matere svojega otroka, za katerega v njegovi odsotnosti skrbita njegova mati in sestra, je pa znano, da se je otrok rodil v ZDA nadomestni materi.

Mati Irine Shayk hudo opečena
Za Ronalda je znano tudi, da je tesno povezan s svojo družino, tako da ni čudno, da sta ga v Zürichu spremljali mati Maria Dolores dos Santos Aveiro in sestra Katia Aveiro. Spomnimo, Ronaldov oče José je umrl zaradi okvare ledvic septembra leta 2005. Portugalec pa je imel na prireditvi res ob sebi vse svoje najbližje, saj ga je pod roko spremljala tudi Irina Shayk, ruska manekenka, s katero sta par že štiri leta.

Mimogrede, Shaykova je prav v ponedeljek na Facebooku objavila fotografije svoje matere, ki je dobila hude opekline po vratu in ramenih, ko je padla v savni v domačem mestu. "Ljubim svojo domovino, a zgrožena sem nad nekaterimi stvarmi. Mati mi je povedala šokantno zgodbo - šla je v savno, spodrsnilo ji je in je padla v vroč kotel, ki sploh ni bil pokrit. Dobila je opekline druge in tretje stopnje, lastnik savne pa se je delal, kot da se nič ni zgodilo!" se je pridušala 28-letna lepotica.

Španca Sergia Ramosa je na prireditvi spremljala novinarka in voditeljica Pilar Rubio Fernandez, argentinski zvezdnik Lionel Messi, močno opazen v rdeči obleki, pa je v Švico pripeljal svojo drago, prav tako Argentinko Antonello Roccuzzo, ki se sicer ne pojavlja pogosto v javnosti. Antonella prihaja iz mesta Rosario, tako kot on. Novembra leta 2012 je par dobil prvorojenca, sinčka Thiaga, Messi pa je takrat zapisal: "Danes sem najsrečnejši moški na svetu. Rodil se je moj sin in Bogu se zahvaljujem za to darilo!"