V filmu režiserja Setha Gordona bomo videli še Kelly Rohrbach, Priyanko Chopra, Zaca Efrona in Alexandro Daddario. Foto: Instagram/Dwayne Johnson
V filmu režiserja Setha Gordona bomo videli še Kelly Rohrbach, Priyanko Chopra, Zaca Efrona in Alexandro Daddario. Foto: Instagram/Dwayne Johnson

Film z istim naslovom je napovedan za maj 2017, glavno vlogo vodje reševalcev na kalifornijskih plažah Mitcha Buchannona pa je dobil Dwayne Johnson, zvezdnik akcijskih filmov z izklesanim telesom, ki se ga je prijel vzdevek The Rock.

V znameniti nanizanki je Buchannona upodobil David Hasselhoff, ki pa se bo očitno pojavil tudi v nekaterih prizorih novega filma, čeprav javno še ni bilo objavljeno, kakšna bo njegova vloga.

Leta mu niso prišla do živega
Toda Johnson je pred dnevi na Instagramu objavil fotografijo, na kateri skupaj s Haselhoffom pozirata na plaži v legendarni opravi obalnih stražarjev - zgolj v rdečih kopalnih hlačkah in z ujemajočimi se plovci v rokah.

"Fenomenalen dan na snemanju z mojim bratom - Davidom Hasselhoffom -, človekom, s katerim se je vse skupaj tudi začelo," se je navduševal The Rock in spomnil, da je Hoff v 80. letih vozil najboljši avtomobil na planetu (ko je imel glavno vlogo v seriji Vitez za volanom oz. Knight Rider), v 90. letih pa nato dominiral na malih zaslonih, kako v počasnem posnetku teče po plaži v najuspešnejši seriji vseh časov, kot je zapisal.

Hasselhoff je sicer danes star že 63 let, vendar pa to očitno ni nobena ovira zanj. "Za film trenira kot nor!" je ob sliki namreč še zapisal 20 let mlajši Johnson.

Tudi glasbenik
Hasselhoff je bil v 80. in 90. velik zvezdnik, s skladbami
Looking For Freedom, Crazy for You in Do The Limbo Dance je požel tudi kar nekaj glasbenih uspehov. Zadnja leta pa je nastopal predvsem v resničnostnih oddajah, bil je sodnik šova America's Got Talent in Britain's Got Talent, svoje plesno znanje pa je pokazal v šovu Ples z zvezdami.

Poleg tega se občasno pojavi v javnosti zaradi težav z alkoholom.