Pri nastanku Ivanine knjige bodo sodelovali tudi njeni trije otroci. Foto: Reuters
Pri nastanku Ivanine knjige bodo sodelovali tudi njeni trije otroci. Foto: Reuters
Eric Trump, Donald Trump mlajši, Ivanka Trump in Donald Trump
Eric Trump, Donald Trump mlajši in Ivanka Trump z očetom. Donald Trump ima sicer poleg trojice še dva otroka, v zakonu z Marlo Maples se mu je rodila hčerka Tiffany, v zakonu z Malanio pa sin Barron. Foto: Reuters

68-letna Ivana Trump, ki se je rodila kot Ivana Marie Zelníčková, leta 1976 pa je postala prva gospa Trump, je napovedala, da bo izdala svoje spomine. Ivana je poudarila, da se v svoji knjigi, ki bo izšla 12. septembra, ne bo ukvarjala s politiko, ampak bo v njej popisala svoje otroštvo v mestu Gottwaldov na takratnem Češkoslovaškem (danes Zlin na Češkem), prihod na Zahod in zakon z nepremičninskim mogulom Donaldom Trumpom.

"S tem ko je njen nekdanji mož postal predsednik ZDA, so se v središču pozornosti znašli tudi njegovi otroci, ki jih je vzgojila Ivana in jim vcepila vrednote, v katere verjame sama, in sicer zvestobo, poštenost, integriteto in zagon," so v sredo povedali pri založbi Gallery Books, kjer bo izšla Ivanina knjiga.

Ivanini otroci: Je neverjetna mati
Ivana, ki se je od Donalda ločila leta 1992 zaradi njegove afere z Marlo Maples, ta je nato postala njegova druga žena, je pojasnila, da se je knjigo odločila napisati po tem, ko je zaradi svojih odraslih otrok prejela veliko pohval. Ivana je dodala, da je bila vedno ljubeča, a stroga mama, ki je svoje otroke naučila, da ne smejo lagati, krasti in goljufati, hkrati pa morajo vedno spoštovati druge, poroča US Weekly.

Pri nastanku knjige bodo sodelovali tudi Ivankini trije otroci, ki bodo prispevali svoje spomine na odraščanje, vsi trije pa so že pred izidom knjige povedali, da je Ivana "neverjetna mati".