Jeremy nima sreče z izbrankami. Foto: EPA
Jeremy nima sreče z izbrankami. Foto: EPA

43-letni hollywoodski zvezdnik Jeremy Renner in 20 let mlajša manekenka Sonni Pacheco sta se skrivaj poročila januarja 2014 daleč stran od radovednih oči javnosti. Še predtem pa ju je marca 2013 razveselilo rojstvo deklice Ave Berlin Renner.

Čeprav mu je vloga v filmu Bombna misija odprla številna vrata, je ob rojstvu hčerke Jeremy dejal, da je družina na prvem mestu: "Edina stvar, ki sem jo spremenil, je moj pogled na stvari. Še vedno delam, zdaj verjetno še bolj kot prej, za prihodnost svoje hčerke, če pa bo to vplivalo na njeno dobro počutje, bom takoj nehal."

Kljub temu pa zakon s Sonni ni trajal dolgo. Po slabem letu dni je namreč mlada manekenka vložila zahtevo za ločitev, kot razlog pa navedla nepremostljive razlike. Od igralca bo zahtevala mesečno preživnino, za hčerko pa tudi, da krije njene stroške selitve v novo domovanje.

Renner je bil sicer prej štiri leta v zvezi z igralko Jess Macallan, razšla sta se leta 2010 (razlog naj bi bilo njeno ljubosumje, saj je tudi sama želela postati hollywoodska zvezda). Pozneje so mu pripisovali tudi romanco s Charlize Theron in nekaterimi drugimi zvezdnicami, vendar mu resnejše zveze zaradi njegovega natrpanega urnika niso uspele.