Je najstniški idol Justin Bieber pri rosnih šestnajstih v 'avanturi za eno noč' res zaplodil otroka? Foto: EPA
Je najstniški idol Justin Bieber pri rosnih šestnajstih v 'avanturi za eno noč' res zaplodil otroka? Foto: EPA

V izjavi za javnost je Bieberjeva zastopnica Mellisa Victor zapisala, da bodo v ekipi mladega zvezdnika izrabili vse pravne možnosti, da bi ga oprali obtožb. Kot pravi Victorjeva, obtožnice še niso videli, vendar dodaja, da je žalostno, da si lahko nekdo tako zlobno, omalovažujoče in očitno izmišljuje stvari.

Kot so pri agenciji AP razbrali iz sodnih zapisov na spletu, je v ponedeljek Mariah Yeater na vrhovno sodišče v San Diegu vložila tožbo proti Bieberju, ker naj bi bil oče njenega otroka. V Kaliforniji so sicer pravni spori, povezani s starševstvom, zaupni, vendar je Radar Online izvod tožbe vseeno objavil na svoji spletni strani.

Tožnica želi "skromno in pravično poravnavo"
20-letna Yeaterjeva trdi, da je imela oktobra lani spolne odnose z Bieberjem po enem njegovih koncertov v losangeleškem Staples Centru, julija letos pa je, kot pravi, rodila dečka, ki naj bi bil potomec najstniškega lomilca src, saj trdi, da v tem času ni spala z drugimi moškimi. Od sodnika zahteva, da Bieberju naloži plačevanje prispevkov za otroka in test očetovstva.

Kot pravijo odvetniki Yeaterjeve za AP, njihova stranka ne zahteva večje vsote denarja od Bieberja, ampak želi "skromno in pravično poravnavo". Obstajal naj bi namreč verjeten dokaz, da je Bieber res oče njenega otroka. Dodajajo še, da Bieber ni zanikal, da je imel nezaščitene spolne odnose z Yeaterjevo po omenjenem koncertu. Pevca in njegove zastopnike pozivajo, naj zadevo razrešijo na razumen način.

Justin Bieber, ki je imel v času, ko naj bi zaplodil otroka, komaj 16 let, je v sredo na Twitterju zapisal, da se ne bo oziral na govorice in naj ga ljudje sodijo le po njegovi glasbi.