Madonna in Kanye imata veliko oboževalcev, je pa tudi veliko ljudi, ki ju ne prenesejo. Foto: EPA
Madonna in Kanye imata veliko oboževalcev, je pa tudi veliko ljudi, ki ju ne prenesejo. Foto: EPA

Madonna in Kanye sta sodelovala pri nekaterih pesmih za pevkin novi album Rebel Heart in za raperjev novi album So Help Me God, zato ni čudno, da drug za drugega najdeta le komplimente. Povezuje pa ju še ena podobnost - med ljudmi sta ali oboževana ali osovražena.

Pri novem albumu sta poleg Westa s pevko sodelovala še dva raperja Nas in Chance The Rapper ter številni drugi glasbeniki, predvsem didežji. Velik vpliv pri nastajanju skladb so imeli tudi pevkini otroci, ki so poskrbeli za bolj moderen zvok. "Tokrat so imeli veliko vlogo pri mojih odločitvah," je razkrila Madonna.

Še vedno jo kaj prizadene
Madonno pogosto napadajo predvsem zaradi njenega sloga oblačenja, ki naj ne bi bilo primerno za njena leta. Stara je 56 let, kljub temu pa še vedno rada pokaže golo kožo - nazadnje je svojo zadnjico razkrila na Grammyjih. V intervjuju za Daily News je svoje dejanje opravičila s tem, da skrbi za svoje telo in da je dobro pripravljena, zato lahko zadnjico pokaže pri katerih koli letih. Pripombe na račun svojih let pa jemlje kot neke vrste diskriminacijo na podlagi starosti.

Priznala je tudi, da jo še vedno, kljub debeli koži, prizadenejo nekateri komentarji medijev ali pa fotografije, ki niso bile namenjene javnosti, a so bile vseeno objavljene: "Sem le človek. Rada bi dosegla točko, na kateri me nič več ne bi moglo pretresti. Včasih mi to uspe, včasih pa ne," je povedala.

Kim našla navdih v Madonninih laseh
Zanimivo je, da se je ravno v času, ko je pevka namenila pohvale Kanyeju, oglasila tudi raperjeva soproga Kim Kardashian. Zvezdnica resničnostnih šovov je pred kratkim spremenila barvo las iz temno rjave v platinasto, zdaj pa je razkrila, da je bila to njena želja že dolgo, navdih pa je našla ravno pri Madonni. "Že od nekdaj imam na računalniku shranjeno fotografijo Madonne s platinastimi lasmi in dolgo sem čakala, da preizkusim ta videz," je povedala Kim.