Florence sicer ni znana po incidentih. Foto: EPA
Florence sicer ni znana po incidentih. Foto: EPA
Zanimivo je, da so pri Daily Mailu na seznam uvrstili le enega moškega. Foto: EPA

Nekateri slavni igralci in glasbeniki so znani po svojem neprimernem vedenju, večina pa jih poskuša obdržati dobro javno podobo, medtem ko za vrati hotelske sobe počnejo marsikaj - od popivanja in uničevanja pohištva do uživanja mamil in neplačevanja računov.

Po zadnjem slovi predvsem igralka Lindsay Lohan. Zvezdnico so leta 2012 vrgli iz luksuznega hotela Chateau Marmont v Hollywoodu, saj jim je dolgovala več kot 46.000 dolarjev. Poleg tega je v hotelu Shutters on the Beach na pladnjih sobne strežbe puščala krvave igle, v hotelu W New York Union Square pa je s cigaretnimi ogorki popolnoma uničila preprogo. Težavna igralka naj bi imela prepovedan vstop v kar devet hotelov.

Podobno nezaželena med hotelskimi delavci je tudi Courtney Love, nekdanja žena pokojnega glasbenika Kurta Cobaina, ki je znana po zabavljaškem življenju. V newyorškem hotelu The Inn on Irving Place ji je v le osmih urah uspelo sobo popolnoma razdejati. Povzročila je poplavo in tako uničila pohištvo, poleg tega pa so po vsej sobi ležali rabljene igle in damski vložki. Za prenovo sobe so porabili 5.000 dolarjev.

To, da sta se na seznam najtežavnejših gostov, ki so ga pripravili pri Daily Mailu, uvrstili igralka Lindsay Lohan in pevka Courtney Love, niti ni presenečenje. Nekoliko nepričakovano pa je med nezaželenimi gosti glasbenica Florence Welch, ki je povzročila manjši požar, ki bi lahko imel zanjo tudi usodne posledice.

Svojo zgodbo je pevka skupine Florence and the Machine razkrila za revijo Q Magazine. Povedala je, da se je po divji noči z raperjem Kanyom Westom in švedsko pevko Lykke Li vrnila v hotel Bowery Hotel v New Yorku in zaspala. "Mislim, da sem popila okoli 17 koktajlov Dirty Martini. Izgubila sem telefon in si strgala obleko. Po nesreči sem povzročila manjši požar v hotelu, ker sem pustila prižgano cimetovo čajno svečko," je razložila Florence. Na srečo se požar ni razvnel, saj se je pevka zbudila šele nekaj ur pozneje in opazila saje na steni.

Zaradi razgrajanja in kajenja marihuane pa so iz hotela vrgli Amando Bynes, ki se že nekaj časa bojuje s shizofrenijo in bipolarno motnjo. Igralka, znana po vlogi v humoristični seriji Moja super sestra, je v hotelu Ritz-Carlton Central Park žalila osebje in razgrajala po sobi, zato so ji bivanje tam prepovedali.

Zadnji na seznamu je igralec Charlie Sheen, ki so ga leta 2011 zaradi javnih izpadov odpustili iz serije Dva moža in pol. Zvezdnik je leta 2010 v newyorškem hotelu The Plaza Hotel povzročil za 7.000 dolarjev škode. New York Post je takrat poročal, da je Charlie v spodnjih hlačah uničeval pohištvo, medtem ko so v sosednji sobi spale njegova nekdanja žena Denise Richards in njuni dve hčerki.