Kourtney (levo) in Kim Kardashian na podelitvi emmyjev septembra 2009, ko je bila Kourtney prvič noseča. Foto: EPA
Kourtney (levo) in Kim Kardashian na podelitvi emmyjev septembra 2009, ko je bila Kourtney prvič noseča. Foto: EPA

32-letna članica razvpitega "klana Kardashian", ki je zaslovel z resničnostno serijo Keeping Up With the Kardashians, je noseča šele devet tednov, a pravi, da ima dober občutek in zato ni čakala "pregovornih" 12 tednov, ko naj bi bil pravi čas, da novico poveš svetu.

To bo drugi otrok najstarejše izmed sester Kardashian z 28-letnim partnerjem Scottom Disickom, s katerim imata že dveletnega sina Masona. Poleg vesele novice je v omenjeni reviji Kourtney spregovorila tudi o morebitni poroki. Zadnje čase je "slavna, ker je slavna" družina prah dvigala prav zaradi poroke Kim Kardashian, ki se je po le 72 dneh zakona ločila od košarkarja Krisa Humphriesa, s samim poročnim slavjem, ki so ga spremljale tv-kamere, pa naj bi zaslužila milijone.

Kourtneyjina mlajša sestra Khloe, s katero sta nastopili v šovu Kourtney in Khloe zavzameta Miami, pa se že nekaj časa (neuspešno) trudi zanositi s soprogom, zvezdnikom lige NBA Lamarjem Odomom. Njun boj z neplodnostjo lahko gledalci spremljajo v šovu Khloe in Lamar, še enem "spin-offu" iz matične resničnostne oddaje podjetnih Kardashianovih.