Lani je Odom podpisal dvomesečno pogodbo s španskim prvoligašem Laboral Kutxa, toda po mesecu dni je zaradi poškodbe že odpotoval nazaj čez lužo. Foto: Reuters
Lani je Odom podpisal dvomesečno pogodbo s španskim prvoligašem Laboral Kutxa, toda po mesecu dni je zaradi poškodbe že odpotoval nazaj čez lužo. Foto: Reuters
false
Nekdanja soproga Odoma je po poročanju ameriških medijev sesuta. Foto: EPA

Po poročanju ameriškega tabloidnega portala TMZ je Odom v komi. Po pričanju virov naj bi mu odpovedovalo srce, prav tako pa ima težave z ledvicami in pljuči. Diha s pomočjo aparatov.

35-letnega košarkarja so ponoči pripeljali v lasvegaško bolnišnico. Policisti so nekaj minut čez tretjo uro (po ameriškem času) prejeli sporočilo o nezavestnem moškem v javni hiši Love Ranch South v kraju Pahrump, Nevada, kjer je prostitucija dovoljena.

Nekdanjega košarkarja Los Angeles Lakers so reševalci stabilizirali in ga odpeljali v bolnišnico Desert View. Pozneje so ga želeli odpeljati v Las Vegas, toda 2,08 metra visoki Odom je bil prevelik, da bi ga odpeljali v s helikopterjem, zato so ga odpeljali v bolnišnico Sunrise.

Lastnik javne hiše Dennis Hof je dejal, da so Odoma sprejeli v nedeljo. "Želel je samo pobegniti, se zabavati in uživati," je dejal Hof za tiskovno agencijo AP. Odoma je opisal kot veselega gosta. Toda potem ko se v torek dopoldne ni prikazal iz sobe, sta ga zjutraj našli dekleti, ki sta bili z njim nazadnje v hotelski sobi (hotel je del javne hiše). Ryder Cherry in Madison sta ga našli v postelji z obrazom, obrnjenim navzdol.

Hof je še priznal, da je Odom med obiskom jemal "zeliščno viagro" in od prihoda popil steklenico konjaka. Odom sicer že dve leti znova uživa v prednostnih samskega življenja. Zakon med športnikom in ameriško starleto se je po štirih letih zakona končal decembra 2013. Kaplja čez rob so bili Lamarjevi (domnevni) skoki čez plot in njegove težave z mamili.

Šok za Khloe
Khloe je, potem ko je izvedela, da so našli njenega nekdanjega moža nezavestnega, takoj odpotovala v Las Vegas, je poročal spletni portal E!. Spremljali naj bi jo njena sestra Kim Kardashian West in mama Kris Jenner. Družini naj bi se pridružila tudi Rob Kardashian in Scott Disick. Starleta naj bi bila ob novici strta, čeprav je na začetku poletja priznala, da je pretrgala stike s košarkarjem.