Vonnova naj bi z devet let starejšega Woodsa prešla na osem let mlajšega Ludwiga. Foto: EPA
Vonnova naj bi z devet let starejšega Woodsa prešla na osem let mlajšega Ludwiga. Foto: EPA

23-letnega Ludwiga, v Kanadi rojenega igralca, pevca in manekena, ki smo ga lahko v manjši vlogi videli tudi v Igrah lakote, so predtem povezovali z igralskima kolegicama Nino Dobrev in Leven Rambin ter manekenko Nicole Pedro.

Kje sta se z 31-letno ameriško smučarsko zvezdnico spoznala, še ni znano.

Govorice o novem parčku so se pojavile konec tedna, ko so ju paparaci ujeli med zapuščanjem restavracije Craig’s v West Hollywoodu, pri čemer jo je on objemal okoli pasu.

Z Woodsom bila tri leta
Vonnova je bila s 40-letnim Woodsom v zvezi skoraj tri leta. "Tigerja bom vedno občudovala in spoštovala. On in njegova prelepa družina bosta vedno zavzemala posebno mesto v mojem srcu," je ob razhodu maja lani zapisala na Facebooku svetlolasa šampionka.

Predtem je bila Vonnova, rojena kot Lindsey Kildow, štiri leta poročena z devet let starejšim nekdanjim smučarjem Thomasom Vonnom, s katerim je bila sicer v zvezi že od najstniških let.

Štirikratna dobitnica velikega kristalnega globusa je zaradi nove poškodbe letošnjo sezono sicer predčasno komčala, a ji je predtem vseeno uspelo devetkrat zmagati in osvojiti mali smukaški globus. Njen veliki cilj ostajajo olimpijske igre 2018 v Pjongčangu.