Michael Jordan ima pet otrok. Foto: EPA
Michael Jordan ima pet otrok. Foto: EPA

Predstavnica 'Air Jordana' je potrdila novico, povedala je še, da sta malčici na svet privekali v nedeljo zvečer: "Yvette Jordan in dojenčici so dobro, družina pa je presrečna zaradi njunega prihoda."

Po mnenju večine najboljši košarkar vseh časov, zdajšnji in večinski lastnik košarkarske ekipe Charlotte Bobcats, ki bo v ponedeljek praznoval 51. rojstni dan, in njegova 15 let mlajša žena kubanska manekenka sta se spoznala pred šestimi leti, poročila pa sta se aprila lani v episkopalni cerkvi v Palm Beachu na Floridi.

Poročni obred v cerkvi si je ogledalo 500 ljudi, na poporočnem slavju pa je bilo število povabljencev trikrat večje - zaljubljenca sta povabila dodatnih 1.500 ljudi, da nazdravijo njunemu skupnemu življenju. Med povabljenci so bili tudi zvezdniški obrazi, kot so Robin Thicke, Usher, Tiger Woods, Patrick Ewing in Spike Lee ...

To je prvi otrok za Yvette, Michael pa ima iz prejšnjega 17 let trajajočega zakona s Juanito Venoy še tri otroke, in sicer 25-letnega Jeffreyja Michaela, 22-letnega Marcusa Jamesa in 21-letno hčer Jasmine.

Revija Forbes je ločitev od Juanite Vanoy označila za eno najdražjih vseh časov - Vanoyeva je dobila kar 168 milijonov dolarjev.