Igralca se dobro razumeta, ker imata veliko skupnih interesov. Foto: EPA
Igralca se dobro razumeta, ker imata veliko skupnih interesov. Foto: EPA

Ameriški mediji so zaroko napovedali že večkrat, tokrat pa naj bi šlo zares. 36-letni igralec si je Milo želel za roko zaprositi že avgusta lani, ko je praznovala 30. rojstni dan, a tega ni mogel, saj je bil "na papirju" še vedno poročen z 51-letno igralko Demi Moore. Skoraj dve leti je trajalo, da so bili urejeni vsi papirji in da se je zakon zvezdniškega para tudi uradno končal.

Kutcher in Moorova sta par postala septembra leta 2003, dve leti pozneje pa sta se poročila. A pravljice je bilo konec novembra 2011, razlog za ločitev naj bi bila njegova nezvestoba, čeprav je Kutcher uradno navedel priljubljeno besedno zvezo med zvezdniki - "nepremostljive razlike". Kunisova je istega leta končala razmerje z nekdanjim otroškim igralskim zvezdnikom Macaulayjem Culkinom, s katerim sta bila par od leta 2002.

Ashton in Mila sta se poznala že leta 1998, ko sta skupaj snemala serijo Oh, ta sedemdeseta!, vendar sta bila ves čas le prijatelja. Prve govorice o novem zvezdniškem paru so se pojavile aprila 2012, Ashton pa je ljubezensko razmerje z Milo javno potrdil slabo leto pozneje.

Igralca naj bi se o poroki pogovarjala že nekaj časa, pred kratkim pa so paparaci Milo ujeli z velikim diamantnim prstanom na roki. Govorice o zaroki je za E! Online potrdil vir blizu para: "Zelo srečna sta skupaj." Povedal je tudi, da se par razume zelo dobro, saj igralca enako razmišljata in imata veliko skupnih interesov.

Ker bodoča zakonca svojega zasebnega življenja ne izpostavljata rada, je težko pričakovati, da bosta javno naznanila datum poroke ali objavila kakšno fotografijo iz slavja.