Pa je tudi uradno konec še enega razvpitega hollywoodskega zakona ... Foto: Reuters
Pa je tudi uradno konec še enega razvpitega hollywoodskega zakona ... Foto: Reuters
Mila Kunis
Kmalu gospa Kutcher? Foto: EPA

Odvetnik igralke in komika je v torek na sodišču v Los Angelesu vložil še zadnje potrebne dokumente, s tem pa je bilo ločitvenega postopka konec.

Spomnimo, prvi je ločitvene papirje januarja lani vložil 35-letni Kutcher, kot razlog pa navedel priljubljeno besedno zvezo med zvezdniki - "nespravljive razlike", a 51-letna Demi je že dva meseca prej javno objavila, da želi njuno zakonsko zvezo končati in da je ljubezen med njima izginila. "Zelo sem žalostna, srce se mi trga, a odločila sem se, da končam šestletni zakon z Ashtonom," je takrat zapisala temnolasa igralka, ki je v zadnjem času skorajda izginila z velikih platen.

Je varal na obletnico poroke?
Demi in Ashton, med katerima je kar 15 let starostne razlike, sta mnoge presenetila, ko sta septembra leta 2003 postala par, dve leti pozneje pa sta se tudi poročila. A pravljice je bilo konec pred dvema letoma, morda pa še prej, saj še vedno krožijo govorice, da je bil razlog za ločitev njegova nezvestoba - Demi naj bi Ashton prevaral prav na dan njune obletnice. A Ashton, ki je po zamenjavi Charlieja Sheena v humoristični seriji Dva moža in pol med najbolje plačanimi televizijskimi igralci v ZDA, umazanega perila ni želel prati v javnosti, je po objavi novice o ločitvi zapisal: "Vedno bom cenil čas, ki sem ga preživel z Demi. Zakon je ena najtežjih stvari v življenju in včasih pač ne uspe. Ljubezen, AK."

Tudi Moorova je takrat prosila, naj je mediji ne nadlegujejo preveč, saj preživlja težke čase. "Kot ženska, mati in žena imam določene vrednote za častne, zato sem se odločila, da grem naprej s svojim življenjem."

To je prva ločitev za Ashtona, za Demi pa že tretja - predtem je bila poročena z igralcem Bruceom Willisom in rokerjem Freddyjem Moorom.

Kam pelje romanca z Milo?
Kutcher po razhodu ni bil dolgo samski, saj se je kmalu zapletel s privlačno igralko Milo Kunis, s katero sta skupaj igrala tudi v seriji Oh, ta sedemdeseta! Parček je že dobro leto in pol skoraj neločljiv, po novici, da je Ashton tudi uradno ločen, pa so se že začele pojavljati govorice, da bi se lahko že med novoletnimi prazniki na Milini roki zasvetil zaročni prstan ...