Ashton je bil šest let očim trem Demijinim hčerkam, zdaj pa je prvič postal oče. Foto: EPA
Ashton je bil šest let očim trem Demijinim hčerkam, zdaj pa je prvič postal oče. Foto: EPA
Mila Kunis
Mila velja za eno najlepših igralk. Foto: EPA

"Privekala je na svet. Zdrava je," je neimenovani vir povedal reviji People. Igralka je rodila v losangeleški bolnišnici Cedars-Sinai, ki je izbira mnogo hollywoodskih zvezdnikov.

Burno leto - zaroka in dojenček
31-letna Mila in pet let starejši Ashton se poznata že vrsto let, saj sta bila soigralca v humoristični seriji Oh, ta sedemdeseta! Nato so se njune poti razšle, Ashton je bil vrsto let v zvezi z Demi Moore, Mila pa z Macaulayjem Culkinom, a aprila leta 2012 so se pojavile govorice, da sta postala par. Od takrat sta neločljiva. Februarja letos sta se zaročila, čez mesec dni pa potrdila, da pričakujeta naraščaj.

Milo so paparaci v zadnjih mesecih pogosto fotografirali v Los Angelesu, ko je obiskovala tečaje joge in pilatesa in bila videti zelo zdrava nosečnica. Kunisova, ki ima ukrajinske korenine, je sicer pred časom v pogovorni oddaji Ellen DeGeneres dejala, da si želi imeti povsem naraven porod, brez epiduralne analgezije. "V porodnišnici, v kateri bom rodila, imajo glavno besedo babice. Želim si, da bi bil porod kar se da naraven, razen če bi šlo kaj narobe ali bi bilo treba hitro ukrepati. Tako sem si želela zanositi, zato sem si prisegla, da bom tudi rodila na 'pravi' način!" je dejala.

Na novo vlogo v življenju se je skrbno pripravljal tudi Ashton, ki je svojo izvoljenko pogosto spremljal pod roko, jo prevažal in ji bil ves čas za petami. "Tako je navdušen, poln pričakovanj je, da bo končno postal oče. Vedno, ko je na prizorišče snemanja prišel kakšen otrok, se kar ni mogel odlepiti od njega. Obožuje otroke," je razkril Jon Cryer, njegov soigralec iz serije Dva moža in pol.

"Mama za polni delovni čas"
Vprašanje je, kdaj bomo novopečeno mamico znova videli na velikem platnu, saj se želi povsem posvetiti materinstvu. "Nikoli si nisem želela biti nekdo, ki ves čas misli le na posel in kariero. Igralstvo sem vedno dojemala le kot hobi, ki se je spremenil v poklic, ampak ne jem in ne diham za igro. Verjetno Meryl Streep na to gleda povsem drugače ... Ampak res si želim čisto sama skrbeti za svojega otroka in zelo omejiti pojavljanje v filmih," je Mila dejala poleti.