Nekdanjo zvezdnico serije The O. C. so odpeljali na psihiatrično opazovanje. Foto: Reuters
Nekdanjo zvezdnico serije The O. C. so odpeljali na psihiatrično opazovanje. Foto: Reuters

Igralka, ki je že zapustila bolnišnico (odpeljali so jo na psihiatrično opazovanje) in se počuti dobro, je v izjavi za ameriški People povedala, da so za vse kriva mamila. Kot je napisala, je bila med proslavljanjem svojega 31. rojstnega dne žrtev neznanih ljudi, ki so ji podtaknili mamilo, tako so se začele dogajati nenavadne stvari.

"Medtem ko sem pila pijačo, sem dojela, da z mano nekaj ni v redu. Postala sem nestabilna, stanje pa je bilo v naslednjih urah vse slabše." Dodala je, da je prostovoljno poiskala pomoč.

V bolnišnici so povedali, da so ji podtaknili GHB ali t. i. drogo za posilstvo - to je lahko tekočina, prah ali kapsula brez barve, vonja in skoraj brez okusa. Po zaužitju se učinek pokaže po 15 minutah in običajno traja od 6 do 10 ur.

Razgaljena Mischa vpila na dvorišču
Pozornost sosedov je, kot poroča opravljivi portal TMZ, Bartonova pritegnila s tem, ko se je, oblečena zgolj v srajco in kravato, obešala na ograjo na svojem dvorišču in vpila, da je njena mama čarovnica in da se svet sesuva. Zaskrbljeni očividci so poklicali na pomoč, ker so sumili na poskus samomora ali prevelik odmerek mamil.

Možje postave so v njeno stanovanje v zahodnem Hollywoodu prispeli v zgodnjih jutranjih urah v četrtek, tam je bila 31-letna igralka z neimenovanim gostom, po poročanju tistih, ki so bili na kraju dogodka, je bila oblečena in naj bi govorila razumljivo, v bolnišnico pa odšla prostovoljno.