Tudi na podelitvi zlatih globusov sta oči imela le drug za drugega. Foto: Reuters
Tudi na podelitvi zlatih globusov sta oči imela le drug za drugega. Foto: Reuters
Natalie Portman
Leto 2011 je nedvomno leto Natalie Portman. Foto: EPA

To je prvi otrok za 30-letno igralko in tri leta starejšega plesnega koreografa. Spoznala in zaljubila sta se na snemanju filma o čustveno nestabilni balerini, ki je Natalie prinesel tudi oskarja za najboljšo žensko vlogo. Druge podrobnosti za zdaj niso znane.

"Nista se mogla upreti"
"Med njima je bila od vsega začetka neka čarovnija, ki jo je bilo čudovito že samo opazovati. Nihče od njiju si ni mogel pomagati, privlačnost je bila več kot očitna," se spominja neki njun sodelavec s snemanja.

Natalie je nosečnost in zaroko na presenečenje mnogih oboževalcev potrdila konec decembra, tako da je mnoge nagrade za vlogo v psihološki srhljivki Črni labod pobirala že z opaznim trebuškom in s svetlečim prstanom na roki.

Nerazdružljiva
Zvezdnica, ki je bila v preteklosti precej previdna in zadržana pri razkrivanju zasebnega življenja, se je nenadoma Benjaminu zahvaljevala povsod. Na podelitvi zlatih globusov se je tako spomnila na njegovo vlogo v filmu, ko je odgovoril, "da ne bi spal z njo". "To ni res, bolj kot vse drugo si želi spati z menoj!" je takrat v mikrofon izjavila Natalie, nato pa bruhnila v nenadzorovan smeh. Ko je v rokah držala zlati kipec, pa se je s solzami v očeh zahvalila "svoji čudoviti ljubezni, ki ji je zdaj poklonila tudi najpomembnejšo vlogo v življenju".

Igralka, ki je predtem hodila s pevcem Devendro Banhartom, televizijcem Andyjem Sambergom in španskim igralcem Gaelom Garcio Bernalom, se je zaradi nosečnosti odpovedala tudi strogi veganski dieti. Po aprilski premieri filma Thor se je par umaknil izpred oči javnosti in skušal živeti povsem običajno življenje v New Yorku.

"Ena najbolj čudovitih stvari pri nosečnosti je ta, da se podajam na popolnoma neznano področje. To je popolni čudež in hkrati velika uganka," je v Izraelu rojena igralka dejala o svojem drugem stanju.