The Situation je bil znan po mantri
The Situation je bil znan po mantri "gym, tan, laundry" ("telovadnica, sončenje, pralnica"), s katero je skoraj v celoti povzel svoja opravila v redkih urah dneva, ko pač ni 'žuriral'. Foto: Reuters

33-letnik sicer trdi, da je ni zagrešil, tako pravi tudi njegov soobtoženi brat Marc. Na prvem sojenju v New Jerseyju sta se moška izrekla za nedolžna, a pred poroto se vračata v začetku decembra.

Prejšnji mesec so brata Sorrentino organi pregona obtožili izogibanja plačilu davkov na 8,9 milijona zelencev, kolikor jih je Mike zaslužil med letoma 2010 in 2012. To naj bi storila tako, da sta prijavila od resničnih precej manjše zneske prihodkov, kot stroške poslovanja pa navajala za več milijonov dolarjev oblačil, luksuznih vozil in drugih predmetov za osebno rabo.

Resničnostna serija Jersey Shore, ki je pred leti dvignila nemalo prahu tako zaradi stereotipiziranja manjšin kot poveličevanja brezdelja in spolne promiskuitete, je spremljala življenja skupine mladih Američanov italijanskega porekla, ki so skupaj živeli pod eno streho. Pretežno so popivali, se sončili in se pritoževali nad svojim delom v prodajalni majic na plaži, našlo pa se je tudi dovolj časa za spolne podvige.