Foxova te dni predstavlja svoj novi film Teenage Mutant Ninja Turtles. Foto: EPA
Foxova te dni predstavlja svoj novi film Teenage Mutant Ninja Turtles. Foto: EPA

"Dokler nimaš otrok, ne veš, koliko časa je vloženega v delo. Nato dobiš prvega in si rečeš: 'O, moj bog, otrok je moj cel svet. Vsak trenutek je posvečen njemu in kar naenkrat imaš dva," je razlagala Foxova v novem intervjuju za revijo Parents.

Zase pravi, da ni bila nikoli karieristka. "Še posebej, ko sem prvič zanosila in nato še drugič, sem ugotovila, da je težko, če si zaposlena mama, ker tvoje srce ni posvečeno delu, ampak družini," je še pojasnila nekoč najbolj poželjiva ženska Hollywooda.

Tako je sklenila, da mora na leto posneti en film, saj potrebuje denar, da ga bo lahko vložila v šolanje svojih sinov Noaha in Bodhija, ki ju ima z zvezdnikom nekdaj priljubljene najstniške serije Beverly Hills 90210 Brianom Austinom Greenom. "Skušam preživeti čim manj časa stran od sinov. Iščem filme, ki se snemajo v Los Angelesu, in projekte, ki jih lahko posnamem v desetih ali dvajsetih dneh," je še dodala.

Pri vzgoji se trudi, da nobeden od sinov ni ljubosumen, kar je težka naloga. "Če se jima ne posvečam stoodstotno, se čutim krivo," je še povedala.