Kdaj sta se spoznala Joaquin in Allie, ni znano. Foto: Reuters
Kdaj sta se spoznala Joaquin in Allie, ni znano. Foto: Reuters

39-letni karizmatični, a precej težavni igralec in 19-letna drobna platinasta svetlolaska Allie Teilz sta, sodeč po slikah italijanskih paparacev, videti skupaj zelo srečna.
Par je po kosilu v Il Matricianu obiskal baziliko Svetega Petra in grič Gianicolo, pri čemer jima je družbo delal James Gray, režiser filma Priseljenka, v katerem igra Phoenix ob boku Marion Cotillard.
Kot poroča Daily Mail, je Allie z vrtenjem glasbe začela pri rosnih 16 letih, v treh letih pa je postala že zvezda stalnica na žurerski sceni Hollywooda in New Yorka. V Arizoni rojeno dekle s stalnim bivališčem v Los Angelesu je med drugim didžejala že s Thomom Yorkom iz Radioheadov in igralcem Elijah Woodom.

Lagala o svoji starosti
A kljub vsemu uspehu Allie priznava, da je pogosto lagala o svoji starosti, da bi si s tem odprla več vrat v svetu glasbe. "Živela sem čisto dvojno življenje in, jasno, lagala o svoji starosti, ampak res sem postajala vse bolj vpletena v glasbeni svet, začela sem spoznavati ljudi," je povedala v intervjuju za revijo Bullet. "To ni bil dober svet zame, glede na to, kako mlada sem bila. Čutila sem veliko neskladje s svetom, ker sem imela vsak dan kakšen velik nastop z množico ljudi, ki so stvari gradili samo zato, da so jih porušili, zdelo se je, kot da ne bi nikdar obstajala."

Zadnje Phoenixovo "uradno" razmerje je bilo s kalifornijskim fotomodelom Heather Christie, s katero je bil skupaj dobro leto dni. Njegova najresnejša zveza do zdaj je bila sicer v davnih 90. letih s cehovsko kolegico Liv Tyler, s katero sta živela skupaj kar nekaj časa.