"Superman je našel svojo Lois Lane," pišejo tuji mediji. Foto: EPA

"Oba sta bila samska in pred časom sta se začela sestajati," je dejal vir blizu novopečenega para za revijo People. Cuoco in Cavill sta se spoznala v začetku maja, toda za zdaj svoje romance še nista obešala na veliki zvon, saj po besedah virov uživata v spoznavanju drug drugega. "To je še začetna faza njunega odnosta in oba uživata v njej," je še dejal vir.

30-letni zvezdnik filma Jekleni mož, ki ga je širša javnost lahko bolje spoznala po njegovi vlogi v televizijski seriji Tudorji, je že dalj časa oboževalec serije Teorija velikega poka, kar je tudi večkrat priznal.

Pred kratkim se je razšel z zvezdnico šestega dela filmske franšize Hitri in drzni Gino Carano. Za revijo People pa je junija spregovoril, kaj išče na potencialnem novem dekletu: "Najpomembneje je, da so ljudje to, kar so. Če je ženska samozavestna in srečna, bo prej privabila človeka, kot če se trudi biti nekaj, kar ni."

29-letna igralka se je zadnji dve leti na skrivaj sestajala s svojim soigralcem v večkrat z emmyjem nagrajeni seriji Johnnyjem Galeckim, ki ga je širša javnost lahko spoznala po njegovi vlogi v humoristični seriji Roseanne.