Oprah je gostila tudi Whitney Houston. Foto: EPA
Oprah je gostila tudi Whitney Houston. Foto: EPA

18-letni Bobbi Kristini, edini potomki nedavno umrle pevke, se bodo v studiu pridružili Whitneyjin brat Gary ter njena svakinja in menedžerka Patricia Houston.

V oddaji bodo obujali spomine o Houstonovi, ena izmed bolj vročih tem pa bo tudi njena hčerka. Kot smo že poročali, so namreč kmalu po pevkini smrti Bobbi dvakrat sprejeli v bolnišnico, prvič zaradi mešanice alkohola in pomirjeval, nato pa zaradi povečanega stresa in napetosti.

Oprah bo po pričakovanjih z ekskluzivnim intervjujem še enkrat podrla rekorde gledanosti. Zanimanje med ljudmi je namreč skoraj tako veliko, kot je bilo leta 2009, ko je v svoji oddaji gostila Whitney. Takrat je pokojna pevka med drugim spregovorila tudi o svoji odvisnosti od mamil.

Na prodaj uhani iz filma Telesni stražar
Med 31. marcem in 1. aprilom pa bo na Beverly Hillsu potekala dražba, na kateri bo mogoče kupiti 15 pevkinih oblek in nekatere druge osebne predmete, tudi uhane, ki jih je leta 1992 nosila v filmu Telesni stražar. Pri dražbeni hiši Julien's pričakujejo, da bodo njene obleke prodali za več deset tisoč dolarjev, na isti dražbi pa bodo ponujali tudi predmete princese Diane, Charlieja Chaplina in Charltona Hestona.

Tragičen dogodek
48-letna pevka je umrla v kopalnici hotelske sobe 11. februarja. Usodna naj bi bila kombinacija zdravil valium, xanax in alkohola. Rezultati toksikoloških preiskav še niso znani, je pa mrliški oglednik potrdil, da je zastoj Whitneyjinega srca najverjetneje posledica kombinacije pomirjeval in alkohola.