Jack in Lisa bosta kmalu zibala. Foto: EPA
Jack in Lisa bosta kmalu zibala. Foto: EPA

"Sva že čez polovico in komaj čakava, da ponovno postaneva starša," je na svojem blogu razkrila Jackova žena Lisa Osbourne. Par ima že hčerko Pearl Clementine, ki se je rodila 24. aprila 2012.

Novica je še posebej vesela za Osbournova, saj sta leta 2013 prestala precej težko situacijo, ko je Lisa v drugem trimesečju nosečnosti doživela splav. To je verjetno tudi razlog, da sta tokrat novico zase obdržala dlje časa.

Tudi Jack je prek Instagrama potrdil novico in objavil fotografijo svoje žene in hčerke. Pearl se že zelo veseli, da bo postala velika sestrica, prav tako pa tudi Ozzy Osbourne, ki bo tako sedmič postal dedek. Jack je pred kratkim razkril, da sta Ozzy in njegova žena Sharon krasna stara starša, tako da jima brez skrbi v varstvo zaupa svojo hčerko.

Jack se je sicer v preteklosti bojeval z odvisnostjo od alkohola in mamil, ki se je stopnjevala v času, ko so njegovi materi Sharon postavili diagnozo raka na prsih (nato so jo uspešno ozdravili). Zaradi zasvojenosti je odšel na zdravljenje in pozneje srečo našel v družinskem življenju z Liso. Njuno idilo pa je leta 2012 skazila novica o tem, da ima zvezdnik resničnostne televizije multiplo sklerozo. Za zdaj se z boleznijo uspešno spoprijema, vendar pa se ne sme več ukvarjati z ekstremnimi športi, ki jih je izvajal v svojem šovu Jack Osbourne: Adrenaline Junkie.