Kravitz ima na odru vedno izdelano zunanjo podobo. Pogosto v obliki tesno oprijetih hlač. Foto: EPA
Kravitz ima na odru vedno izdelano zunanjo podobo. Pogosto v obliki tesno oprijetih hlač. Foto: EPA

Neljubi pripetljaj se je zgodil v prvem delu koncerta pred večtisočglavo množico na Gröna Lundu, ko je Lenny malo preveč energetično izvajal počepe na odru, pri čemer so se tesno oprijete hlače vdale, pri tem pa razkrile, da ameriški roker ni ravno privrženec spodnjega perila, da pa je privrženec pirsingov na intimnih predelih.

Glede na to, da je bil Lenny ravno v počepu, nihče ni mogel spregledati, kaj se je zgodilo.

Kravitza, ki se je v švedski prestolnici ustavil v sklopu svoje svetovne turneje Strut, dogodek sicer ni preveč vrgel iz tira, ampak si je, ko je opazil, kaj se je zgodilo, kočljive dele pokril z roko, za kratek čas na hitrico zapustil oder, nato pa koncert - v novih usnjenih hlačah - nadaljeval.

Čestitke Stevena Tylerja
Kravitzev predstavnik komentarja na dogodek ni imel, tudi roker sam se je po sicer uspešnem koncertu na Twitterju zgolj zahvalil Stockholmu, zgovornejša pa so družabna omrežja, kjer tudi dan po incidentu še kar padajo duhovite šale na Lennyjev račun.
Morda najbolj posrečen izmed vseh je komentar Stevena Tylerja. "Stari ... brez spodnjih hlač in še s pirsingom ... Jeb***. Meni nikoli nisi pokazal tega!" je 67-letni frontman Aerosmithov Lennyju poslal zasebno sporočilo, potem ko so po spletu zaokrožili posnetki dogodka. Kravitz je sporočilo objavil na svojem Twitterju pod oznako #penisgate.