Tom in Priyanka sta skupaj podelila emmy za najboljšo režijo kratke serije ... Foto: AP
Tom in Priyanka sta skupaj podelila emmy za najboljšo režijo kratke serije ... Foto: AP
... nato pa skupaj odšla v zaodrje, kjer naj bi si izmenjala nekaj izrazov naklonjenosti. Foto: AP

35-letni Britanec naj bi se po poročanju britanskega Telegrapha na hollwyoodskem galavečeru zagledal v 34-letno indijsko lepotico, ki je bila leta 2000 okronana za mis sveta. Skupaj sta podelila nagrado za najboljšo režijo kratke serije (šla je v roke Susanne Bier za The Night Manager), Tom pa Prijanke tudi po odhodu z odra ni spustil z oči in iz rok, menda sta se v zaodrju celo držala za roke, opazili so, da mu je Prijanka popravila metuljček in ga poljubila na obe lici.

Očividec je očitno brez sramu opazoval naprej, saj je nato videl še, kako sta si igralca izmenjala telefonski številki, se še enkrat na dolgo objela in si spet izmenjala poljubčke. Nato sta se poslovila, Priyanka, ena najpriljubljenejših bollywoodskih zvezdnic, je Tomu dejala, da se kmalu spet vidita. Z dogodka sta odšla s kako minuto razlike.

Pri Telegraphu, kjer so se dokopali do teh podatkov, so hitro poklicali tiskovne predstavnike igralca, a za zdaj potrditve o novem ljubezenskem razmerju nimajo.

Po bridkem koncu afere Hiddleswift so se tako ameriški kot britanski mediji razpisali o razlogih za "prijateljski" razhod Toma in Taylor. Menda se je za konec razmerja odločila Swiftova, saj si Hiddleston v javnosti ni želel skrivati naklonjenosti, ona pa ima kljub mladosti veliko izkušenj s temnimi platmi slave, zaradi katere je razpadlo že več njenih zvez.

Par, ki je bil ves čas pod nadzorom paparacev, so pogosto obtoževali tudi, da sta skupaj le zaradi medijske pozornosti.