Igralca govoric za zdaj ne komentirata. Foto: EPA
Igralca govoric za zdaj ne komentirata. Foto: EPA
Monica Cruz
Monica Cruz je šla na umetno oploditev. Foto: EPA

Španski igralski par Penelope Cruz in Javier Bardem naj bi po pisanju Us Weeklyja (prvi je novico objavil New Post's Page Six) pričakoval svojega drugega otroka, govorice pa je za Us Weekly potrdil tudi neimenovani vir, ki je blizu zakoncema Cruz Bardem.

Penelope in Javier, ki veljata za enega najzapeljivejših hollywoodskih parov, svoje zasebno življenje skrbno skrivata pred radovednimi očmi javnosti, tako da z njune strani ni mogoče pričakovati kakršnega koli komentarja o domnevni nosečnosti.

38-letna Penelope in pet starejši Javier, oba z oskarjem nagrajena igralca, ki sta se poročila julija 2010 v prijateljevi hiši na Bahamih, sta se šest mesecev po poroki razveselila rojstva svojega sinčka Lea.

Junija 2011 je Penelope za Vogue materinstvo opisala kot izkušnjo, ki jo je povsem spremenila: "Od prve sekunde občutiš veliko ljubezni. To je revolucionarna izkušnja, ki te popolnoma spremeni."

Dve nosečnici Cruz
Če drži novica, da Penelope in Javier pričakujeta otroka, bo družina Cruz imela kar dve nosečnici. Monica Cruz, mlajša sestra Penelope Cruz, je pred kratkim razkrila, da pri 35 pričakuje prvega otroka, čigar biološki oče je anonimni darovalec sperme.

Španska igralka in manekenka je na svojem blogu na spletni strani časnika El Pais zapisala še, da bi z veseljem počakala na moškega svojih sanj in imela otroka z njim, a se zaveda, da njena biološka ura že glasno tiktaka: "Res je, 40-letna ženska je še zelo mlada in se počuti zelo mlado, a to z materinstvom gre svojo pot. Meri se z drugačno uro, ki je žal ne moremo nadzirati. Natančno sem se poučila o teh zadevah in izvedela, da se po 37. letu možnosti za zanositev dramatično zmanjšajo."