Se je Pattinson res vrnil k skesani Kristen? Foto: EPA
Se je Pattinson res vrnil k skesani Kristen? Foto: EPA

Spletni portal The Sun poroča, da sta zvezdnika najstniške sage Somrak spet skupaj. Vir blizu paru je dejal, da 26-letni igralec in njegova štiri leta mlajša kolegica ponovno živita skupaj. "Ugotovila sta, da ne moreta drug brez drugega," je razložil vir.

Po razkritju, da je Kristen Roberta prevarala z 41-letnim poročenim režiserjem, se je slavni vampir izselil iz njunega skupnega doma in se zatekel na ranč Reese Witherspoon. Tam naj bi ga obiskal Kristenin oče John in ga prosil, naj se vrne k njegovi hčerki. Tudi Kristen je svojo triletno zvezo skušala rešiti s telefonskimi klici in SMS-i.

Zdaj naj bi igralca spoznala, da je njuna ljubezen močnejša od težav. Vir je za The Sun povedal: "Kristen je dejala, da je bila njena afera velika napaka. Robert ve, da je storila neumno napako in da ji je res žal, zato ji je oprostil. Res se imata rada." Temnolasa igralka je Pattinsona že obiskala na ranču, zdaj pa naj bi se ponovno preselila v skupni dom v Los Angeles.

Oboževalci para nestrpno pričakujejo november, mesec premiere filma Somrak saga: Jutranja zarja - 2. del, ko naj bi se na rdeči preprogi pojavila Kristen in Robert - ali skupaj ali ločeno, to bo pokazal čas. Vir pravi, da se trenutno ne obremenjujeta s tem in sta osredotočena le na reševanje svoje zveze.