Po petih letih je njunega zakona konec. Foto: EPA
Po petih letih je njunega zakona konec. Foto: EPA

Sandra in Jesse sta bila poročena skoraj pet let, vlogo za ločitev pa je Sandra vložila, ko so na dan prišle novice o Jessejevi nezvestobi. 41-letni lastnik motoristične trgovine in zvezdnik resničnostnega šova je svojo nezvestobo tudi priznal (po pisanju medijev naj bi imel razmerje vsaj s štirimi ženskami, zadnja med njimi je bila manekenka Michelle McGee) in se Sandri javno opravičil.

Po prejemu oskarja hladen tuš
Še pred meseci se je zdelo Sandrino življenje prava idila, a kmalu po prejemu svojega prvega oskraja za vlogo v filmu The Blind Side je igralka z novicami o moževi nezvestobi doživela hladen tuš. V svojem prvem intervjuju po izbruhu afere je napovedala, da bo vložila zahtevo za ločitev. V ločitvenih dokumentih so kot razlog za ločitev po navedbah Peopla navedene "osebnostne razlike".

Aprila je Sandra razkrila, da sta januarja z Jessejem (na skrivaj) posvojila malega Louisa Barda. V intervjuju za revijo People, ki je prvi objavil novico o tem in tudi fotografijo malčka, je igralka dejala, da bo sinčka vzgajala sama. Sandra in Jesse sta se spoznala leta 2003, poročila pa sta se dve leti pozneje. Skupaj sta se borila tudi za skrbništvo nad Jessejevo hčerko Sunny, ki jo ime iz zveze s pornoigralko Jannine Lindermulder.