Severina je postala mama. Foto: MMC RTV SLO
Severina je postala mama. Foto: MMC RTV SLO

Mali Aleksander je na svet prijokal v ponedeljek ob 23.04, je za spletno stran hrvaškega časnika Jutarnji list potrdil njen menedžer Tomica Petrović. Deček je ob rojstvu tehtal 3.200 gramov, velik pa je bil 52 centimetrov. Tako porodnica kot novorojenček se počutita dobro, je še dejal menedžer.

Kot še piše časnik, je hrvaška pevka pozno zvečer dobila popadke, za katere so najprej mislili, da so lažni, a se je kmalu izkazalo, da gre za čisto prave. S srbskim podjetnikom Milanom Popovićem, ki jo je v zadnjih tednih, ki jih je Severina preživela v splitski bolnišnici, tam večkrat obiskal, sta presrečna, medije in javnost pa sta prosila za malo zasebnosti, saj želita prve trenutke s sinom preživeti mirno in brez pritiska sedme sile.

Govorice, da je rodila, že januarja
Govorice, da sta podjetnik in glasbenica dobila otroka, so se sicer pojavile že januarja, ko so 39-letnico zaradi zapletov sprejeli v splitsko bolnišnico na opazovanje. Srbski časopisi so takrat pisali, da je sin (uganili so ime - Aleksandar Ivan) na svet prijokal že 6. januarja in da so ga, ker se je rodil več kot en mesec prezgodaj, takoj dali v inkubator.