Severina ima pri 40 letih končno otroka, zvezo z zaročencem pa se je po dolgem premišljevanju odločila prekiniti. Foto: BoBo
Severina ima pri 40 letih končno otroka, zvezo z zaročencem pa se je po dolgem premišljevanju odločila prekiniti. Foto: BoBo
Severina
Hrvaški in srbski mediji spremljajo vsako poglavje v odnosu Severine in Milana. Foto: MMC RTV SLO

Hrvaška pevka zaradi zasebnega življenja še naprej pogosto polni vrstice rumenih časopisov. Njena ljubezen s srbskim trgovcem z bakrom Milanom Popovićem se je brala kot scenarij za hollywoodski film, dokler ni počilo.

Severina je pred dobrim mesecem razkrila, da je njuna ljubezen končana, podjetnik pa naj se za sina ne bi brigal kaj dosti, prišel ni niti na njegov krst. "Mislim, da bo Aleksandar srečnejši, če bo odraščal ob enem srečnem staršu kot pa ob dveh nesrečnih," je dejala takrat.

Polno zaposlena
Severina je tako ostala sama z zdaj devetmesečnim sinkom. V zadnjem času si je spremenila pričesko, v zlatem trikoju, ki je pokazal, da je njena postava zopet vitka, nastopila v oddaji Ples sa zvijezdama, znova pa se je lotila tudi glasbe, saj dokončuje novi album Dobrodošao u klub.

Zdaj pa se je odločila, da bo Aleksandra prvič predstavila javnosti, saj je z njim v naročju posnela nekaj promocijskih fotografij za neko trgovino za nosečnice in otroke. Oba urejena od glave do pet sta pozirala fotografu, Aleksander pa se je vmes igral z otroki, ki so se prav tako prelevili v male manekene.

Popović Marijo opazil že lani
Aleksandra se je odločila vzgajati kot mati samohranilka, vprašanje pa je, koliko bo 47-letni Srb sploh še skrbel za svojega otroka, saj srbski mediji poročajo, da si je že našel novo ljubezen. To je temnolasa in dolgolasa srbska igralka Marija Karan, ki nekatere kar nekoliko spominja na Severino.

Marija naj bi mu padla v oči že ob lanskem silvestrovanju. Ko je noseča Severina počivala v domačem Splitu, je on v novo leto vstopil v eni izmed beograjskih restavracij, v kateri se je družil prav z omenjeno igralko. Kmalu po razhodu naj bi tako točno vedel, katero žensko želi naslednjo osvojiti.

Privlačna 30-letna Marija, ki se lahko pohvali tudi z nekaj manjšimi hollywoodskimi vlogami, medijem ne želi potrditi, da sta s Popovićem v resnici par, v pogovoru za Jutarnji pa je svojega sanjskega moškega opisala z besedami: vljuden, uglajen, duhovit, očarljiv, s pozitivno energijo, ki življenju daje smisel.